سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی زنبورداری به ظرفیت 300 کندو

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی زنبورداری به ظرفیت 300کندو

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 13 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 13 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
beekeeping
قیمت دانلود :
235,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

برای بسیاری از افراد، ایده راه اندازی یک کسب و کار زنبورداری یا مزرعه زنبور عسل، کاری جذاب و سرگرم کننده تلقی می شود. در سالهای اخیر به دلیل توجه فزاینده به زنبورهای عسل، داشتن کندو به موضوع قابل توجهی تبدیل شده است. همانند هر نوع کسب و کاری، بین انجام کاری به عنوان سرگرمی و اجرای آن به عنوان یک کسب و کار واقعی، تفاوت های زیادی وجود دارد. پیش از ورود به دنیای تجارت زنبورداری، مواردی وجود دارد که بایستی به آنها توجه داشته باشید.

در همین راستا، مطالعه طرح توجیهی مربوط به این کسب و کار می تواند اطلاعات دقیقی را در اختیار علاقه مندان به این حوزه قرار دهد. مطمئنا مطالعه طرح توجیهی قبل از شروع سرمایه گذاری می تواند چشم انداز دقیق تری را در اختیار سرمایه گذار قرار دهد و مطمئنا، مانع از بروز زیان های مالی در آینده گردد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی راه اندازی زنبوزداری
ظرفیت: 300 کندو
مجری طرح: ——
محل اجرا: قابل اجرا در تمام منطاق کشور
اشتغال طرح: 7 نفر
سرمایه ثابت طرح: 1.712.760.000تومان
سرمایه در گردش:  204.522.500تومان
سرمایه گذاری کل طرح 1.917.282.500تومان
میزان زمین طرح: 750 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 1.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 5 ساله
نقطه سر به سر: 26%
مدت برگشت سرمایه:  0.8سال
نرخ بازدهی سرمایه: 48.21
تورم: 20%
NPV: 306%

زنبورداری به معنای مراقبت و مدیریت کندوهای زنبورهای عسل می باشد. زنبورها با هدف تولید عسل و یا سایر خدماتشان نظیر گرده افشانی شکوفه های میوه و سبزیجات یا برای سرگرمی نگهداری می شوند. زنبورهای عسل در بخش های گسترده ای از شهرها و روستاهای بزرگ، مزارع و مراتع، جنگل ها و بیابان ها، قطب شمال و قطب جنوب تا استوا نگهداری می شوند. زنبورهای عسل، اهلی نیستند. زنبورهایی که در یک کندوی مصنوعی زندگی می کنند با زنبورهایی که در یک کلونی روی درخت زندگی می کنند، متفاوت از یکدیگر نیستند.

بایستی پیش از آغاز این کسب و کار، اطلاعات مناسبی را در خصوص آن، کسب کنید. با راه اندازی صحیح و اقدامات مناسب، داشتن آمادگی لازم برای یادگیری و انگیزه می توانید به حرفه زنبورداری وارد شده و تجارت خود را آغاز کنید و به سودآوری بالایی دست یابید. در ابتدای کار، کندوهای کمتری را انتخاب کرده و سپس به تدریج کندوها را افزایش داده و تجارت خود را گسترش دهید.

هنگام آغاز تجارت عسل، سه نکته اصلی وجود دارد که بایستی مد نظر قرار داده شود:

  • تامین سرپناه/ کندو برای زنبورها
  • چگونه کندو برای استفاده مداوم توسط زنبورها در وضعیت مناسب نگهداری شود.
  • برداشت محصولات زنبور عسل از کندو

سه مورد فوق در زمینه زنبورداری و هر تجارت عسل، بسیار حائز اهمیت هستند.

پرورش زنبور

از دوران باستان، افراد آگاه بوده اند که زنبورها، عسل خوش طعم و لذیذی را تولید می کنند، نیش می زنند و از طریق ازدحام بر تعدادشان نیز افزوده می شود. در قرن هفدهم، افراد دریافتند که از طریق دود می توان آنها را کنترل نمود و از اینرو، توانایی مقابله در برابر نیش زنبور را بدست آوردند. همچنین از قرن هفدهم تا نوزدهم، اکتشافات مهمی انجام شد که بر طبق آن، زنبورداری مدرن پایه گذاری شد. برخی از این اکتشافات عبارتند از: رمز و راز ملکه زنبور عسل به عنوان مادر تمام زنبورهای کندو، تکنیک جفت گیری ملکه، بکرزایی. همچنین اکتشافات جدید نشان داد که زنبورها در صورت ناپدید شدن ملکه قدیمی، ملکه جدیدی را برای خود انتخاب می کنند.

با توجه به این یافته ها و اکتشافات جدید بدست آمده، مسیر برای تولید عسل در مقیاس وسیع هموار گردید. همچنین به واسطه این اکتشافات، شناسایی بیماری‌های زنبور عسل و کنترل آنها با دارو، امکانپذیر شد، ارزش گرده و جایگزین‌های گرده در تولید کلنی‌های قوی مشخص گردید، دانش مربوط به لقاح مصنوعی ملکه‌ها و همچنین تولید عسل کلنی‌ها نیز به صورت قابل ملاحظه ای افزایش یافت.

زنبورهای عسل از دسته Hymenoptera بوده و یکی از گونه های Apis به شمار می آیند. کلنی زنبورهای عسل متشکل از مجموعه بسیار پیچیده ای از زنبورها است که به عنوان یک موجود زنده کار و فعالیت می کنند. در این کلنی، زنبور ملکه، مادر سایر زنبورها محسوب شده و در واقع یک ماده بارور است که قادر به تخم گذاری هزار تخم یا تعداد بیشتری تخم در روز تا حدود 60000 تخم ماده است. لازم به ذکر است که این تخم ها پس خارج شدن از تخم به عنوان زنبورهای کارگر در کندو فعالیت می کنند. همچنین زنبور ملکه تا 1000 زنبور نر را نیز تولید می کند. همچنین شایان ذکر است که، اکثر گونه های زنبور عسل ماده مجهز به نیش سمی هستند.

زنبورداری

زنبورداری (یا پرورش زنبور عسل) به نگهداری از کلنی های زنبور عسل، غالبا در کندوهایی که توسط انسان ساخته شده اند، اطلاق می شود. این گونه از زنبورهای عسل، زنبورهایی از جنس Apis هستند، اما سایر زنبورهای تولید کننده عسل نظیر زنبورهای بدون نیش Melipona نیز در کندوها نگهداری می شوند. زنبوردار، زنبورها را با هدف جمع آوری عسل و سایر محصولاتی که در کندو تولید می شوند مانند موم، گرده گل، گرده زنبور و ژل رویال و همچنین گرده افشانی محصولات یا تولید زنبورهای عسل برای فروش، نگهداری کرده و پرورش می دهد. لازم به ذکر است که به افرادی که اقدام به نگهداری زنبور عسل می کنند، زنبوردار و به محلی که زنبورها در آن نگهداری می شوند، کندوی عسل گفته می شود.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی زنبورداری به ظرفیت 300 کندو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi