سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش شتر با ظرفیت 50 نفر

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی مرکز پرورش شتر با ظرفیت 50 نفر

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 39 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 39 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
camel
قیمت دانلود :
425,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

شتر یک گونه دامی چندمنظوره است که به دلیل مزایای حاصل شده توسط محصولات شتر (گوشت، شیر، پشم)، از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار می باشد.

مزایای پرورش شتر

  • گوشت شتر سرشار از مواد مغذی است و در بین سرآشپزهای سراسر جهان مشهور شده است. در مقایسه با گوشت های دیگر، چربی و پروتئین کمتری نیز دارد.
  • گوشت همچنین حاوی ویتامین های زیادی است، بنابراین یک غذای مولتی ویتامین می باشد که چربی و کلسترول اندکی دارد و اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن را تامین می کند.
  • شیر آن از منابع عالی تشکیل شده است که شامل پروتئین های منحصر به فرد، به علاوه مواد مغذی است که گزینه خوبی به عنوان شیر، محصولات غذایی و اجزای مراقبت از پوست می باشد.
  • هنگامی که به شتر به عنوان یک حیوان باری نگاه می شود، عملکرد بهتری نسبت به قاطر و اسب دارد. به غذا و آب کمتری نیاز دارند و می تواند مقدار زیادی بار را در مسافت های طولانی تر حمل کند.
  • ادرار آنها به عنوان آنتی بیوتیکی عمل می کند که تعدادی از فاکتورهای شفابخش را دارد. دلیل آن وجود باکتری خوب، نمک و اوره در ادرار آنها است. از آنجایی که شترها سیستم ایمنی خوبی دارند، آماده مبارزه با ویروس ها، قارچ ها و باکتری ها هستند.
  • شترها با خزهای بزرگ و چهره های منحصربه فردشان، حیوانات زیبای جذابی هستند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 17 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 67,835 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 66,698 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,137 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 37 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.7 سال
6 سود خالص 24,842 میلیون ریال
7 سود ناخالص 43,380 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 16,620 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 9,369 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 38,881 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 41,992 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 1,186 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 2,974 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 31,000 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 24,870 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 19,958 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 4,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 60,000 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 6,861 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 6 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 137 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 203 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 4,440 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 70 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 65 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 57 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 11,116 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 11,306 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 41 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 10,000 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 27,844 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 27 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 41 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 34 درصد

شتر (به انگلیسی، camel) یک جانور سمور پا از جنس Camelus است که رسوبات چربی مشخصی به نام «کوهان» در پشت خود دارد. شترها از دیرباز اهلی شده اند و به عنوان دام، غذا (شیر و گوشت) و منسوجات (الیاف و نمد از مو) استفاده می شوند. شترها حیوانات کاری هستند که مخصوصاً برای زیستگاه بیابانی مناسب می باشند و وسیله ای حیاتی برای حمل و نقل مسافران و بار محسوب می شوند. سه گونه از شتر باقی مانده است. شتر یک کوهانه 94 درصد از جمعیت شتر جهان را تشکیل می دهد و شتر دو کوهانه 6 درصد از جمعیت شتر جهان را تشکیل می دهد. شتر باختری وحشی یک گونه جداگانه است و اکنون به شدت در معرض خطر انقراض می باشد.

کلمه شتر به طور غیررسمی در معنای وسیع تری نیز به کار می رود، که در آن اصطلاح صحیح تر «کاملید» است که شامل تمام هفت گونه خانواده Camelidae می شود: شترهای واقعی (سه گونه گفته شده در بالا)، همراه با شترهای «دنیای جدید» : لاما، آلپاکا، گواناکو و ویکونا که به قبیله جداگانه لامینی تعلق دارند. کاملیدهای اصیل آمریکای شمالی در دوران ائوسن به وجود آمدند، که با نیاکان شترهای مدرن، پاراکاملوس، در اواخر میوسن، حدود 6 میلیون سال پیش، از طریق پل خشکی برینگ به آسیا مهاجرت کردند.

میانگین طول عمر یک شتر 40 تا 50 سال است. یک شتر درومدی (تندرو) بالغ کاملاً رشد یافته 1.85 متر (6 فوت 1 اینچ) در شانه و 2.15 متر (7 فوت 1 اینچ) در کوهان ارتفاع دارد. شترهای باختری می توانند یک فوت بلندتر باشند. شترها می توانند تا 65 کیلومتر در ساعت (40 مایل در ساعت) در فواصل زمانی کوتاه بدوند و تا سرعت 40 کیلومتر در ساعت (25 مایل در ساعت) را حفظ کنند. وزن شترهای باختری 300 تا 1000 کیلوگرم (660 تا 2200 پوند) و درامدارها 300 تا 600 کیلوگرم (660 تا 1320 پوند) است. گشاد شدن انگشتان روی سم شتر چسبندگی تکمیلی را برای رسوبات مختلف خاک فراهم می کند.

شتر نر در گلویش اندامی به نام دولا دارد، کیسه ای بزرگ و بادی که در هنگام فحل شدن از دهانش بیرون می آورد تا سلطه خود را نشان دهد و ماده ها را جذب کند. دولا شبیه به زبانی بلند، متورم و صورتی است که از کنار دهانش آویزان شده است.

پرورش شتر

دو نوع اصلی شترها در جهان عبارتند از: یکی، شترهای کوهان دار که به طور کلی درومداری (یک کوهانه) (Camelus dromedarius) نامیده می شود و در صحراهای عربستان، ایران، افغانستان، آسیای مرکزی و جنوبی یافت می شود و دیگری شتر دو کوهانه باختری (Camelus bactrianus) است که در آسیای مرکزی، روسیه و چین یافت می شود. در پاکستان، نوع شتر درومداری با جمعیتی در حدود 1.00 میلیون نفر یافت می شود، در حالی که گفته می شود تعداد باختری ها تقریباً 1000 نفر است که در مناطق بسیار شمالی کشور موجود هستند یا تعداد کمی در باغ وحش ها نگهداری می شوند.

شترها یکی از باهوش ترین حیوانات محسوب می شوند و زمانی که هیچ نشانه ای از جاده وجود نداشته باشد می توانند راه خود را در بیابان پیدا کنند. شتر، جانور بی نظیری است که در حالت نشسته برروی آن بار گذاشته می شود و با تکان گردن بلندش، بلند می شود. شترها نیازی به ساق زدن ندارند. بالشتک های صاف پاها شاخدار و بالشتک دار هستند و به شتر کمک می کنند تا بدون هیچ صدایی بر روی ماسه راه برود در حالی که پای حیوانات دیگر در شن فرو می رود. به دلیل همین ویژگی، شتر را «کشتی صحرا» نامیده اند. شتر به عنوان حیوان سواری بهتر از اسب است. آنها ساکت تر و آرام تر از اسب هستند. شتر می تواند وزن بیشتری نسبت به اسب تحمل کند. همچنین، یک زین شتر با طراحی خوب، فضای بیشتری برای حمل هر وسیله اضافی دارد. پاهای عضلانی بلند به شتر اجازه می دهد تا مسافت های زیادی را طی کند. آنها با 200 تا 300 کیلوگرم بار در روز تا 40 کیلومتر راه می روند. شتر سواری آرام و بی سر و صدا است. توانایی شتر برای نوسان دادن دمای بدنش در پاسخ به شرایط خاص استرس های محیطی باعث صرفه جویی قابل توجهی در انرژی و آب می شود. کوهان به خوبی توسعه یافته پر از چربی است که در زمان گرسنگی به عنوان ذخیره آب و غذا عمل می کند. چربی کوهان در هنگام گرسنگی به تدریج حل می شود و هنگامی که شتر آب و غذای کافی دریافت کرد دوباره جمع می شود. شتر وقتی خسته و گرسنه است می تواند هر چیزی بخورد. در شرایط بسیار گرم، شتر می تواند فقط هر 8 تا 10 روز یکبار آب بنوشد و تا 30 درصد وزن بدن زنده خود را بخاطر کم آبی از دست بدهد. سایر حیوانات با کاهش 10 درصدی بدن زنده از طریق کم آبی می میرند. آنها می توانند 3 روز در تابستان و 7 روز در زمستان بدون آب زندگی کنند. با این حال، نمونه هایی وجود دارد که این حیوان بین 20 تا 40 روز بدون آب زنده مانده است. بعد از 40 روز شتر به دلیل کم آبی زیاد کور می شود. بالشتک سینه به حیوان کمک می کند تا در حالی که روی زمین نشسته است استراحت کند. بقیه بدن در برابر تکان شدید بر روی زمین، محافظت می شود. بالشتک های دیگری در زانو و نیمه مفصل و جلوی مفصل ران وجود دارد. اینها از ضربه اندام ها به زمین جلوگیری می کنند. شتر کمتر می خوابد و قدرت یادآوری زیادی دارد. رفتار خشن، ضرب و شتم یا حتی بدرفتاری های صاحب شتر را در ذهن نگه می دارد و در زمان مناسب انتقام می گیرد. شترها بدون شاخ و فاقد کیسه صفرا هستند. گوش های آنها کوچک است اما قدرت شنوایی بالایی دارند. شتر می تواند صدای صاحب خود را از راه دور بشنود و بفهمد. شتر چشمانی برجسته با دید وسیع دارد و توسط یک پلک فوقانی آویزان با مژه های بلند محافظت می شوند به نحوی که از کره چشم در برابر اشعه های قدرتمند خورشید محافظت می کند. لب بالایی دهان دارای بریدگی در وسط است. لبه های لب بالایی نه تنها به گرفتن شاخه ها (شاخه های نازک درختان و بوته ها) کمک می کند، بلکه سوراخ های بینی را قادر می سازد تا در زمان طوفان های شن و گرد و غبار از ورود ماسه و گرد و غبار به آن جلوگیری کنند. شتر قدرت بویایی خوبی دارد. آنها می توانند بوی آب را در فاصله 50 مایلی حس کنند. شترها در روزهای گرم تابستان کمتر از 1 لیتر در روز ادرار می کنند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی پرورش شتر ۵۰ نفر: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی شتر – سرمايه مورد نياز جهت ابتیاع زمین مورد نیاز طرح شتر – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي طرح شتر – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد دامداری – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی شتر – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل¬های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح شتر – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح شتر – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی واحد پرورش شتر – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی پرورش شتر با ظرفیت 50 نفر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 7 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی