سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید روغن موتور

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث کارخانه تولید روغن موتور

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 14 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
315,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی تولید روغن موتور وب سایت فراپلن که توسط خبره ترین و با تجربه ترین کارشناسان و متخصصین این مجموعه طراحی و تدوین شده است، یاری گر سرمایه گذاری های شما در مسیر صفر تا صد کسب و کار و بیزینس پلن تولید روغن موتور می باشد که با ارائه تمام اطلاعات لازمه اعم از توضیح و معرفی روغن موتور و انواع و کاربرد های آن، پروسه تولید روغن موتور در کارخانه، تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید، قیمت دستگاه ها و هزینه های بهره برداری و بهره های مالی و سود های واحدین فعالِ این ایده، کد آیسیک و تعرفه گمرکی این محصول و شرایط بازار های داخلی و بین المللی در بحث تولید و مصرف این کالا یا به عبارتی، بررسی وضعیت واردات و صادرات این زمینه کسب و کاری و در نهایت ارائه خلاصه ای از برآورد مالی و اعتباری و توجیه پذیری یا عدم اقتصادی بودن این طرح، به تمام پرسش ها و ابهامات شما پاسخ داده و تیری نهایی برای تصمیم گیری های شما خواهد بود!

طرح توجیهی تولید روغن موتور، در حقیقت سندی است که با نشان دادن گزارش ها و مطالعات کارشناسان و محققین بازار، مسیر صعب و سخت دریافت مجوز ها و تسهیلات بانکی را آسان گردانده و با توجیه پذیر نشان دادن ایده سرمایه گذاری تولید روغن موتور، به عنوان یک پروژه کار آفرینی، حمایت نهاد ها و ارگان های دولتی من جمله تخفیف های مالیاتی و… را از آنِ خود می کند.

اگر هنوز بر این باورید که با تمام موانع و نقاط قوت ایده تولید روغن موتور آشنا نیستید، یا از میزان هزینه ها و سرمایه های لازم و ریسک های سرمایه گذاری این طرح و میزان موفقیت یا شکست در این بیزینس پلن، اطلاعات کافی را ندارید و همین عدم آگاهی و آشنایی از مسیر این پروژه، تصمیم گیری های شما را به تعویق انداخته است، پیشنهاد می کنیم مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید؛ چرا که طرح توجیهی نویسانِ مجموعه فراپلن همیشه از دید یک سرمایه گذار به پروژه ها نگاه کرده و سعی می کنند با پاسخگویی به همه پرسش ها وسوالات آنها، تمام ابهامات طرح را شفاف سازی کرده و واقعی ترین و دقیق ترین وضعیت بازاری و مالی را در اختیار کار آفرینان قرار دهند.

نحوه راه اندازی کارخانه تولید روغن موتور

روغن موتور و انواع آن

به تبع بدیهی است که در دنیای امروزه که همه ما کم و بیش با وسایل نقلیه موتوری در ارتباط ایم، سخن گفتن از معرفی روغن موتور شاید خارج از حوصله شما سرمایه گذار عزیز باشد؛ اما به عنوان نقطه شروع گزارشات خود باید توضیح داد که روغن موتور نوعی روانکار صنعتیِ مخصوص موتور خودروهاست که با شیوه های مختلفی تولید می شود و اصلی ترین کاربرد آن، روانکاری قطعات خودرو و پیش گیری از استهلاک آنها به دلیل اصطکاک، حین کارکرد موتور است؛ در واقع روغن موتور ماده ای است که به عنوان حائلی بین قطعات در داخل ماشین یا سایر وسایل نقلیه قرار گرفته و به دلیل ویسکوزیته (مقاومت مواد در مقابل جاری شدن) خاصی که دارد، اصطکاک و درهم تنیدگیِ بینِ قطعات را کم کرده و در نتیجه از سایش و استهلاک آنها پیشگیری می کند.

اکثر ما فقط یک نوع روغن موتور می شناسیم و در تصورات خود پیش زمینه از این مواد را فقط محدود به روغن موتور های خودرو های سواری کرده ایم؛ درحالی که این مواد انواع مختلفی دارند و هر یک بسته به ویژگی های خاصِ خود، کاربرد های متفاوتی دارد. در ادامه می توان بیان کرد روغن موتور ها را می توان بر اساس عوامل مختلفی دسته بندی کرد که رایج ترین طبقه بندی بر اساس ویسکوزیته و مواد پایه تشکیل دهنده آنهاست که معمولا نفت خام یا مواد مصنوعی است. جدول زیر شرح کاملی از طبقه بندیِ انواع روغن موتور هاست:

 

 

 

 

انواع روغن موتور

 

 

بر اساس ویسکوزیته

مونو گرید روغن موتور مونو گرید، روغنی است که ویسکوزیته آن با دما تغییر نمی کند. این روغن ها معمولا برای موتور های قدیمی یا موتور هایی که در شرایط آب و هوایی نسبتا ثابتی کار می کنند، مناسب هستند.
مالتی گرید روغن موتور مالتی گرید، روغنی است که ویسکوزیته آن تابع تغییرات دمایی است! و لذا ویژه موتور های جدید با شرایط آب و هوایی متغیر است.
 

 

براساس         پایه تشکیل دهنده

 

مینرال

مینرال، ساده ترین نوع روغن موتور است که از نفت خام تهیه می شود. این روغن ها معمولا قیمت کمتری نسبت به سایر انواع روغن موتور دارد، اما به تبع عملکرد آنها نیز کمتر است.
نیمه سنتتیک روغن موتور نیمه سنتتیک، ترکیبی از روغن موتور مینرال با یک سری افزودنی هاست. این روغن ها معمولا از نظر عملکرد و قیمت، بین روغن موتور مینرال و روغن موتور سنتتیک قرار می گیرند.
 

سنتتیک

این روغن موتور ها پایه مصنوعی دارند؛ یعنی از مواد مصنوعی و غیر نفتی تهیه و تولید می شوند و قیمت آنها نیز بالاتر بوده و طیف کاربردی بسیاری نیز دارند.

وظایف و کابرد روغن موتور در خودرو

پیش تر گفته شد که روغن موتور مایعی است که با قراگیری در بین سطوح آلیاژی قطعات خودرو، از سایش و استهلاک آنها تحت تاثیر اصطکاک جلوگیری می کند؛ در این بخش می خواهیم به صورت پررنگ تر به وظایف و کاربرد های این کالا بپردازیم تا شما به عنوان یک سرمایه گذار و فردی که قصد ورود به این صنعت را دارید، از اهمیت محصولات تولیدیِ خود در جامعه آگاه باشید. عبارات زیر تنها نمونه ای از کاربرد ها و وظایف روغن موتور است:

  • کاهش اصطکاک بین قطعات موتور: یکی از مهم ترین کاربرد های روغن موتور،کاهش اصطکاک بین قطعات موتور است. اصطکاک بین قطعات موتور باعث ایجاد گرما و سایش می شود؛ روغن موتور با ایجاد یک لایه نازک بین قطعات، از تماس مستقیم آنها با یکدیگر جلوگیری کرده و اصطکاک را کاهش می دهد و این سبب می شود که موتور با کارایی بیشتری کار کند و عمر قطعات نیز بیشتر شود.
  • جلوگیری از سایش و خوردگی قطعات خودرو: روغن موتور با کاهش اصطکاک بین قطعات خودرو، از سایش و خوردگیِ آنها جلوگیری می کند. سایش و خوردگی قطعات می تواند باعث کاهش کارایی موتور و افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری آن شود.
  • خنک کردن قطعات موتور: روغن موتور همچنین نقش مهمی در خنک کردن قطعات موتور دارد. این ماده با جذب گرمای تولید شده در موتور، از افزایش دمای قطعات جلوگیری می کند. افزایش دمای قطعات می تواند باعث کاهش کارایی و آسیب های بالقوه به خودرو شود.
  • جلوگیری از زنگ زدگی قطعات موتور: روغن موتور با جلوگیری از تماس مستقیم قطعات موتور با هوا، از زنگ زدگی آنها نیز جلوگیری می کند. زنگ زدگی واکنشی شیمیایی است که می تواند عمر مفید قطعات و آلیاژ ها را تا چندین برابر کاهش داده و باعث تقبل هزینه های سنگین تعمیر و استهلاک برای صاحبان خودرو باشد!

روغن موتور

فرآیند و نحوه تولید روغن موتور

فرآیند و پروسه کلی تولید روغن موتور در کارخانه، شامل مراحل زیر است: (البته لازم به ذکر است که مراحل 1، 2 و 3 در پالایشگاه و خارج از محیط کارخانه صورت می گیرد و فقط به عنوان پیش نیاز و منشا مواد اولیه کارخانه در این بخش به آن اشاره شده است).

  • تهیه مواد اولیه: مواد اولیه اصلی مورد نیاز برای تولید روغن موتور، نفت خام و مواد افزودنی است. نفت خام از طریق فرآیند تقطیر در پالایشگاه، به برش های مختلف هیدروکربنی تبدیل می شود. سپس این برش ها، به عنوان مواد اولیه برای تولید روغن موتور، مورد استفاده قرار می گیرند. مواد افزودنی، نیز برای بهبود خواص روغن موتور، به آن اضافه می شوند.
  • تقطیر نفت خام: در مرحله تقطیر، نفت خام، تحت فشار و دمای بالا قرار می گیرد و به برش های مختلف هیدروکربنی با نقطه جوش متفاوت تبدیل می شود؛ به طوری که برش هایی که نقطه جوش آنها بالاتر است، به عنوان مواد اولیه برای تولید روغن موتور، مورد استفاده قرار می گیرند.
  • تصفیه برش های نفتی: برش های نفتی که برای تولید روغن موتور مورد استفاده قرار می گیرند، حاوی ترکیبات ناخواسته ای مانند گوگرد، نیتروژن، فلزات و آب هستند. این ترکیبات، می توانند خواص روغن موتور را کاهش دهند. بنابراین، برش های نفتی باید قبل از استفاده، تصفیه شوند. تصفیه برش های نفتی، معمولا با استفاده از روش های مختلفی مانند هیدروژناسیون، استخراج با حلال و جذب انجام می شود. پس از تصفیه، نفت خامِ آماده برای تولید روغن موتور، از طریق ترابری یا لوله کشی برای طی ادامه روند تولید، به سمت کارخانه هدایت می شود.
  • افزودن مواد افزودنی: مواد افزودنی برای بهبود خواص روغن موتور، به آن اضافه می شوند. به عنوان مثال، مواد ضد سایش، ضد خورنده ها، مواد ضد کف، مواد ضد اکسیداسیون، نمونه از این ترکیب ها هستند که به عنوان مواد افزودنی از آنها یاد می شود.
  • اختلاط و فرمولاسیون روغن موتور: مواد اولیه و مواد افزودنی، در مرحله اختلاط و فرمولاسیون، با یکدیگر ترکیب می شوند تا روغن موتور با خواص مورد نظر آماده تولید باشد. در این مرحله، غلظت مواد افزودنی، بر اساس نوع روغن موتور و شرایط استفاده از آن، تعیین می شود.
  • فیلتراسیون: روغن موتور تولید شده، باید قبل از استفاده، فیلتر شود. فیلتراسیون روغن موتور می تواند، برای حذف ذرات و آلودگی های موجود در آن انجام شود و از اهمیت به ویژه ای برخودار است.
  • آزمایش و کنترل کیفیت و بسته بندی: روغن موتور تولید شده باید قبل از توزیع، از نظر کیفیت، مورد آزمایش قرار گیرد. آزمایش روغن موتور، برای اطمینان از مطابقت آن با استاندارد های کیفیت، انجام می شود؛ پس از تایید سلامت کالا و روغن های تولیدی، مواد برای بسته بندی در ظروف و باکس های خاصِ کارخانه راهی واحد بسته بندی شده و از آنجا روانه بازار یا انبار می شود.

تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه تولید روغن موتور

مهم ترین و اصلی ترین ماشین آلات و دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه تولید روغن عبارتند از:

  • مخزن زمینی
  • مخازن ته نشین
  • تانک تقطیر 1 و 2
  • تانک‌های اختلاط و مخازن
  • واحد پخت گریس
  • همزن‌ها و متعلقات
  • فیلتر پرس
  • دستگاه لجن کش
  • پمپ خلاء
  • پمپ دنده ای کنداتسور

قیمت دستگاه ها و هزینه های راه اندازی خط تولید روغن موتور

همیشه یکی از مهم ترین سوالات و دغدغه های سرمایه گذاران، ابهامات مربوط به وضعیت مالی و اقتصادی یک طرح است! سرمایه گذار می خواهد بداند قیمت دستگاه هایِ مورد نیاز برای کارخانه او چقدر است و با چه میزان سرمایه ای می تواند کارخانه خود را پیاده سازی کرده و راه اندازی کند؟ اما پاسخ به این پرسش که هزینه های تاسیس یا احداث یک کارخانه چقدر است در نگاه اول ساده به نظر می آید ولی وقتی بخواهیم موضوع را دقیق تر مورد بررسی قرار دهیم درمیابیم، اعلام یک عدد به عنوان سرمایه لازم برای اجرایی سازی یک پروژه کار بسیار خطرناک و حساسی است و می تواند راهنمایی های غلطی در مسیر کسب و کاری شما باشد؛ دلیل آن هم این است که برای برآورد مالی و اعتباری هزینه های کارخانه شما، باید مطالعاتی بر اساس سلایق خودتان صورت بگیرد! به عنوان مثال باید برای یک طرح نویس، روشن باشد که زمین کارخانه شما، مالکیتی است یا قرار است به زودی خریداری شود، چند درصد از سرمایه خود را به خرید ملک پروژه اختصاص خواهید داد؟ تعداد پرسنل شما چند نفر خواهد بود و چه حقوق و مزایایی برای آنها در نظر گرفته اید؟ ظرفیت تولید کارخانه تان چقدر است و دستگاه های خود را از کدام شرکت داخلی یا خارجی خریداری خواهید کرد؟ قصد دارید تجهیزات و ابزارآلات نو با برند های گران قیمت تهیه کنید یا شاید ممکن است برخی از دستگاه های شما دست دوم باشد و هزینه های کمتری به آنها پرداخته شود؟ کالا های خود را با چند درصد سود روانه بازار خواهید کرد؟ و…

شاید خودتان نیز متوجه شده باشید که برآورد های مالی برای یک کارخانه نیازمند مطالعه دقیق و در نظر گرفتن اطلاعات و سلایق شخص سرمایه گذار است؛ اما متخصصین و کارشناسان ما، واحدِ فعالِ تولیدِ روغن موتوری را بررسی و آنالیز کرده اند که جدول زیر خلاصه ای از گزارشات آن است و شما می توانید پس از تهیه و دانلود فایل مربوطه، به تمام جزییات این محاسبات دسترسی داشته باشید:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی تولید روغن موتور
ظرفیت: 1070 تن در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 20 نفر
سرمایه ثابت طرح: 64.932.600.000 تومان
سرمایه در گردش: 30.454.000.000تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 95.386.600.000تومان
میزان زمین طرح:  3000مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 70.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 15 ساله
نقطه سر به سر: 21%
مدت برگشت سرمایه: 0.8 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 63.25%
تورم: 20%
سود سالیانه: 110.213.400.000 تومان(قبل از کسر بدهی وام)

بدیهی است با توجه به وضعیت کم ثباتی اقتصادی و تورم حاکم بر آن و نوسانات قیمت ها، اعداد جدول فوق می تواند هر لحظه دستخوش برخی تغییرات محساباتی شود؛ لذا لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین  عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های صنعتی و تولیدی اقدام به برآورد مالی و اعتباری طرح خود کرده و قبل از اجرایی سازی کسب و کار خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی سرمایه گذاری تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

هزینه راه اندازی خط تولید روغن موتور

کد آیسیک و شرایط بازار های داخلی و واردات و صادرات روغن موتور

کد آیسیک و تعرفه گمرکی که کدی به عنوان تعیین کننده هویت یک محصول در صادرات و واردات شناخته می شود، برای تولید روغن موتور بدین شرح است:

نام محصول کد آیسیک کد تعرفه گمرکی
روغن موتور دارای بیش از 70 درصد مواد نفتی 3220512434 27101910
روغن موتور دارای کمتر از 70 درصد مواد نفتی 3220512434 34031900

بررسی آمار های اتاق بازرگانی کشور نشان می دهد، تنها در سال 1401، بیش از 43000 تن از روغن موتور های تولیدی کشور به ارزش بیش از 28 میلیون دلار به سایر کشور ها به ویژه کشور های همسایه همچون عراق، افغانستان، جمهوری آذربایجان و… صادر شده است و نکته شگفت انگیز آن که در همان سال، 2000 تن روغن موتور به کشور به ارزش 6 میلیون دلار واردات داشته ایم! این موضوع نشان دهنده این است که تعامل خوبی با سایر کشور ها در امر صادرات و واردات این کالا وجود دارد! داشتن صادرات برای یک کالا بیانگر این است که مشتری های زیادی در بازار های خارجی وجود دارد که مشتاق خرید روغن موتور هایِ ساخت ایران است و واردات نیز نشاندهنده آن است که هنوز می توان کارخانه ای راه اندازی کرده و روغن موتور هایی با کیفیت بالاتر تولید نمود تا توجه مردم را به خود جلب کرده و به مرور زمان، بخش بزرگی از بازار را تصاحب نمود.

پس نگران بازار نباشید! سعی و تمرکز شما باید بر روی کیفیت محصولات و یک بازاریابی و تبلیغات حرفه ای باشد! مطمن باشید هنوز درصد زیادی از این بازار خالی است که منتظر تصاحب شماست!


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید روغن موتور”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi