سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث مزرعه سیر

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی مزرعه پرورش سیر به مساحت 5 هکتار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 39 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 39 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
garlic farming
قیمت دانلود :
87,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

هدف از ارائه طرح توجیهی راه اندازی مزرعه کاشت و پرورش سیر، آشنایی سرمایه گذار با اصول سرمایه گذاری در این حوزه و همچنین در دست داشتن فاکتورهای خروجی همانند برآورد سودآوری نهایی و مدت بازگشت سرمایه بوده است. به واسطه مطالعه این طرح توجیهی، می توان چشم انداز جامع تری نسبت به آینده این کسب و کار یافت و راه اصولی را برای رسیده به موفقیت طی نمود.

سیر (Allium sativum) گونه ای از گیاهان گلدار پیازدار از جنس آلیوم است. خویشاوندان نزدیک سیر شامل پیاز، موسیر، تره، پیازچه، پیاز ولزی و پیاز چینی است. این گیاه بومی جنوب آسیا، آسیای مرکزی و شمال شرقی ایران بوده و از دیرباز به عنوان چاشنی در سراسر جهان با سابقه چندین هزار ساله مصرف توسط انسان مورد استفاده قرار می گیرد. سیر برای مصریان باستان شناخته شده بوده و به عنوان طعم دهنده غذا و هم به عنوان یک داروی سنتی استفاده می شود. کشور چین، برترین تولیدکننده این محصول در سراسر جهان شناخته می شود.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 33 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 10,015 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 9,630 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 385 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 46 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.2 سال
6 سود خالص 4,582 میلیون ریال
7 سود ناخالص 10,463 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 5,017 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 4,226 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 9,498 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 10,194 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 185 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 527 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 1,680 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 1,888 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 6,533 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 15,480 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 2,961 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 8 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 85 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 3,108 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 66 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 61 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 95 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,204 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 1,252 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 30 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 1,935 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 6,192 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 25 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 49 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 40 درصد

محاسبه درآمد و سودآوری کاشت سیر

مطمئنا هر محصولی که دارای تقاضای بازاری باشد، می تواند سودآوری را برای سرمایه گذاران آن به ارمغان آورد. سیر به عنوان یک از محصولاتی که طرفداران زیادی در بازار ایران دارد، می تواند یک محصول خوب برای کاشت و پرورش تلقی گردد. در این بیزینس پلن، به محاسبات مربوط به هزینه اولیه و نهایتا، برآورد سودآوری کسب و کار پرورش سیر پرداخته شده است. در این راستا، سرمایه گذارانی که تمایل به دریافت مجوز برای شروع این کسب و کار در سطح تجاری دارند، می توانند از این طرح توجیهی استفاده نمایند. همچنین از این بیزینس پلن می توان برای ارائه به بانک ها و موسسات مالی جهت دریافت وام و تسهیلات برای تامین سرمایه اولیه کسب و کار پرورش سیر، استفاده نمود.

احداث مزرعه سیر

کاشت و پرورش سیر

سیر را می توان در اوایل بهار یا پاییز کاشت. با این حال، سیر همانند سایر پیازهای بهاره نیازمند آب و هوای سرد برای نمو کامل گیاه است. بدون یک دوره سرما، سر سیر به حبه تقسیم نشده و به جای آن غده هایی شبیه پیاز خواهید داشت. در صورتی که در بهار، سیر را کشت می کنید، این گیاه را در کنار بذور سبزیجات خود بکارید تا سیر سرمای مورد نیاز خود را دریافت کند. بسیاری از باغبان ها ترجیح می دهند تا گیاه سیر را در پایین، هنگام کشت پیازهای گلدار بکارند. این کار به سیر زمان بیشتری برای رشد خواهد داد که باعث برداشت سیرهای بزرگتر و خوش طعم تر در تابستان خواهد شد. سیر را از دو هفته قبل یا بعد از اولین یخبندان در منطقه خود بکارید. در صورتی که مطمئن نیستید معمولا چه زمانی این اتفاق می افتد، نماینده منطقه محلی شما می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

آماده سازی بسترهای کاشت سیر

سیر در آفتاب کامل، مستقیم و خاک سست، حاصلخیر و با زهکشی خوب، بهترین رشد را خواهد داشت. برداشت فراوان این گیاه وابسته به تغذیه جامد گیاه است. بستر باغچه خود را با 3 تا 4 اینچ لایه از ماده آلی مانند کمپوست تقویت کنید. این لایه را با یک کود متعادل مانند پنینگتون مخلوط کنید. بهتر است قبل از کاشت، خاک را آزمایش کنید. نماینده محلی شما می تواند در این زمینه نیز به شما کمک کند. سیر در استفاده از مواد مغذی هنگامی که pH خاک در محدوده تقریبا خنثی 6 تا 7 است، بسیار کارامد می باشد. آزمایش خاک به شما این امکان را می دهد که دقیقا بفهمید که چگونه باید خاک مزرعه را برای رشد بهتر سیر اصلاح کنید.

برخلاف سبزیجاتی که از بذور یا گیاهان رشد می کنند، سیر از یک حبه واحد، همان حبه های سیری که در پخت و پز استفاده می کنید، رشد می کند. هر حبه سیر با یک سر کامل رشد می کند. حبه ها را با دست درست قبل از زمان کاشت آماده کنید. به منظور آماده سازی حبه ها، لایه بیرونی سر سیر را جدا کنید، سپس به آرامی و با دقت حبه ها را از هم جدا نمایید. پوشش کاغذی را بر روی حبه های جداگانه قرار دهید، از آسیب رساندن به صفحات کف آن ها خودداری کنید، چون ریشه ها در این محل رشد می کنند. حبه های سیر را در عمق 1 تا 2 اینچی در اقلیم های گرم یا عمق 3 تا 4 اینچی در شمال بکارید. صفحه صاف و ریشه زای سیر را درون خاک قرار دهید، به طوری که انتهای نوک تیز حبه ها به سمت بالا باشد. برای کاشت های پاییزه، یک لایه 4 تا 6 اینچی مالچ بدون علف هرز اضافه کنید. بریده های چمن، برگ ها یا کاه در این زمینه مناسب اند. این کار به جلوگیری از نوسانات شدید دمای خاک کمک می کند، بنابراین، سیر به تدریج در پاییز خنک شده و در بهار نیز به تدریج گرم می شود.

مراقبت از سیر در حین رشد

سیرهای کاشته شده در پاییز از طریق مالچ ها در زمان ورود پرندگان آواز خوان در اوایل بهار از میان مالچ ها سر بیرون می آورند. مالچ را به آرامی از برگ های در حال رشد جدا کنید. هنگامی که برگ ها به حدود 6 اینچ رسیدند، یک لایه کمپوست را در کنار آن ها اضافه کرده و دوباره با همان کود مورد استفاده در هنگام کاشت، سیر را تغذیه کنید. برای کاشت های بهاره، این کار را حدود یک ماه بعد از کاشت انجام دهید. سیر را از علف هرز دور نگه دارید، این گیاه رقابت خوبی با علف های هرز باغ ندارد، سیر را آبیاری کنید به طوری که در هفته حدود یک اینچ آب از بارندگی و آبیاری شما دریافت کند. پوست های سخت سیر را در اوایل تابستان هنگامی که نرم و مجعد هستند، قطع کنید. علاوه بر این، حذف این پوست ها به بزرگتر شدن غده سیر کمک می کند. همچنان که سیر شما بالغ می شود و برگ های آن شروع به زرد شدن می کنند، آبیاری را به منظور سفت شدن غده ها به طور کامل متوقف کنید. تعداد کمی از حشرات به سیر آسیب می رسانند، اما همین تعداد کم نیز می توانند مشکلات جدی ایجاد کنند. حشره Killer Ready یا آفات سیر مانند کرم ها، تریپس پیاز و مینورهای برگ در صورت تماس می توانند به سیر آسیب بزنند. باید حداقل 14 روز بین تیمار و برداشت سیر فاصله باشد. بیماری های قارچی نیز می توانند با برنامه های کشت سیر تداخل داشته باشند. اولین نشانه مشکل، غالباً لکه های کوچک برنزه، سفید یا بنفش بر روی برگ های سیر است. قارچ کش های داکونیل برای کنترل بیماری های سیر مانند سوختگی بوتریتیس، سفیدک کرکی یا لکه بنفش، بسیار موثر عمل می کند.

پرورش سیر

برداشت و ذخیره سازی سیر

بسته به محل زندگی شما، برداشت سیر ممکن است در هر زمانی از تیر ماه تا مهر ماه اتفاق بیفتد. هنگامی که ساقه ها زرد شد و افتاد و چند برگ پایینی آن شروع به قهوه ای شدن کردند، زمان برداشت است. غذه های سیر را به دقت از خاک جدا کرده و ساقه ها را دست نخورده نگه دارید. برای به حداکثر رساندن عمر انبارداری، سیر خود را در یک منطقه گرم، خشک و سایه دار با تهویه مناسب قرار دهید. ساقه ها را به هم گره زده و سیر را برای خشک شدن و تهویه خوب آویزان کنید. بعد از دو تا چهار هفته، سیر شما برای ذخیره سازی بهینه آماده است. ساقه ها را حدود 1 اینچ بالای غده ها برش دهید. یخچال ها، دما و رطوبت ایده آل را برای نگهداری طولانی مدت سیر فراهم می سازند، بنابراین، محصول شما برای ماه ها حفظ خواهد شد. حتما مقداری غده را برای کشت بعدی خود انبار کنید. با در اختیار داشتن انبوهی از سیر خانگی می توانید از این سبزیجات خوش طعم به روش های مختلف لذت ببرید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی مزرعه سیر ۵ هکتار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی سیر – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح سیر محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی سیر – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح سیر محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح سیر – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح توجیهی سیر – ارزش محصولات توليد شده (سیر خشک) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث مزرعه سیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi