سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث مزرعه پیاز

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی مزرعه پرورش پیاز به مساحت 2 هکتار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 37 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 37 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
onion farming
قیمت دانلود :
188,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

پرورش تجاری پیاز، یک کسب و کار بسیار شایع، محبوب و قدیمی در بسیاری از کشورهای جهان است. در واقع پیاز در سراسر جهان، کشت و استفاده می شود. پیاز با نام های دیگری مانند پیاز غده ای یا پیاز معمولی نیز شناخته می شود. پیاز نوعی سبزی بوده و متداول ترین گونه های کشت شده، جنس آلیوم است. سیر، پیازچه و پیاز چینی خویشاوندان نزدیک پیاز هستند.

پیاز عمدتا به عنوان یک ماده غذایی استفاده می شود. به طور کلی این محصول به صورت پخته، به عنوان سبزی یا بخشی از یک غذای خوش طعم آماده، سرو می شود، اما به صورت خام نیز خورده می شود یا برای تهیه ترشی یا چاشنی نیز استفاده می گردد. اکثر پیازها هنگام خرد شدن، تند بوده و حاوی مواد شیمیایی خاصی هستند که ممکن است چشم را تحریک کند. با این حال، پیاز یکی از محبوب ترین و مفیدترین سبزیجات برای اکثر مردم جهان به شمار می رود. کشت پیاز بسیار آسان و سودآور است.

سرمایه مورد نیاز برای کسب و کار پرورش تجاری پیاز، نسبتا کم بوده و مراقبت از گیاهان نیز بسیار آسان است. مبتدیان پرورش پیاز نیز می توانند به راحتی شروع به تولید تجاری پیاز کنند. در سراسر جهان، چین تولید کننده برتر این سبزی بوده که 22 درصد کل تولید جهانی پیاز را به خود اختصاص داده و به دنبال آن کشورهای ژاپن، مالی و کره جنوبی، تولید کنندگان بعدی آن به شمار می روند. با این حال، پرورش پیاز بسیار آسان و سودآور است. شما می توانید این کسب و کار را حتی در صورت مبتدی بودن نیز شروع کنید. قبل از شروع به کشت تجاری پیاز، بهتر است تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید.

علاقه مندان به شروع این طرح تجاری، لازم است تا ابتدا طرح توجیهی و بیزینس پلن مربوط به فعالیت خود را تهیه نمایند. این طرح توجیهی شامل محاسبات مربوط به میزان سرمایه گذاری اولیه و همچنین برآوردی از میزان سودآوری نهایی و مدت زمان بازگشت سرمایه می باشد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 31 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 6,583 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 6,433 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 150 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 43 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.3 سال
6 سود خالص 2,856 میلیون ریال
7 سود ناخالص 6,323 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 1,177 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 2,430 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 5,564 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 6,125 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 131 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 393 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 600 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 715 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 1,939 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 7,500 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 1,726 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 4 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 67 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 1,687 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 82 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 74 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 85 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,608 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 1,646 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 38 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 1,875 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 3,506 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 29 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 46 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 39 درصد

بیزینس پلن پرورش پیاز

پرورش تجاری پیاز، با هدف کسب سود در این حوزه انجام می گیرد. سرمایه گذاران و علاقه مندان به این حوزه کشاورزی در ابتدا باید بیزینس پلن مربوط به نحوه فعالیت خود را تهیه نمایند. در این بیزینس پلن، کلیات مربوط به راه اندازی طرح شامل پیش نیازهای مورد نیاز و همچنین استراتژی های نحوه سرمایه گذاری و همچنین میزان سرمایه گذاری در راستای رسیدن به سودآوری معقول و بیشینه، ارائه می گردد. مطالعه طرح توجیهی پرورش پیاز می تواند چشم انداز جامعی از این ایده اقتصادی را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد تا با آگاهی کامل، وارد مسیر شده و از شکست های احتمالی نیز در امان بماند.

سرمایه گذارانی که تمایل دارند تا کسب و کار خود را به رسمیت بشناسند، باید اقدام به تهیه مجوزهای ضروری از نهادهای مرتبط نمایند. در مورد کسب و کار پرورش پیاز، اخذ مجوزها از یک سازمان ها مانند جهاد کشاورزی و …، ضروری است. همچنین این کسب و کار نیز همانند کسب و کارهای کشاورزی دیگر، نیازمند یک سرمایه اولیه می باشد. به واسطه ارائه این طرح توجیهی، می تواند اقدام به گرفتن وام و تسهیلات بانکی از موسسات مالی نمود.

پرورش پیاز

ارزش غذایی و فواید سلامتی پیاز

پیاز حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی است که به شیوه های مختلف به سلامت انسان کمک می کند. انسان از زمان های قدیم و عمدتاً به دلیل خواص دارویی، از این ماده غذایی استفاده می کرده است. آن ها اغلب از پیاز به منظور درمان بیماری هایی مانند سردرد، زخم های دهان و بیماری قلبی استفاده می کردند. بسته به واریته، اکثر پیازها دارای حدود 1 درصد پروتئین، 9 درصد کربوهیدرات ها (شامل 4 درصد قند و 2 درصد فیبر غذایی)، 89 درصد آب و مقدار ناچیزی چربی است. پیاز حاوی مقادیر اندکی مواد غذایی ضروری بوده و مقدار انرژی 40 کیلوکاری در هر 100 گرم پیاز وجود دارد. پیاز بدون داشتن محتوای قابل توجه کالری، به خوش طعم شدن غذا کمک می کند.

  • پیاز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است و خواص دارویی این ماده غذایی از زمان های قدیم شناخته شده است.
  • پیاز سرشار از مواد مغذی است. این محصول دارای کالری پایینی است، اما ویتامین ها و مواد معدنی بالایی دارد و منبع خوبی از ویتامین C، B و پتاسیم است.
  • مصرف پیاز می تواند به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی (مانند فشار خون بالا) کمک کند.
  • اکثر پیازها غنی از آنتی اکسیدان هستند و نوع قرمز آنها، منبع غنی از آنتوسیانین هاست که رنگدانه های گیاهی قوی دارد که ممکن است انسان را در برابر بیماری قلبی، برخی سرطان ها و دیابت محافظت کنند.
  • رژیم غذایی سرشار از سبزیجات آلیوم (مانند پیاز) ممکن است دارای تاثیر محافظتی در برابر برخی سرطان ها باشد. بنابراین، می توانید پیاز را به رژیم غذایی روزانه تان اضافه کنید.
  • مصرف منظم آن ممکن است به دلیل بسیاری از ترکیبات مفید موجود در آن، به کاهش قند خون بالا کمک کند.
  • مطالعات نشان می دهد که مصرف آن، مرتبط با بهبود تراکم معدنی استخوان است.
  • پیاز دارای خواص ضدباکتریایی است. این ماده غذایی از رشد باکتری های مضری مانند اشرشیا کولای و استافیلوکوکوس اورئوس جلوگیری می کند.
  • پیاز به تقویت سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می کند. این محصول منبع غنی از پروبیوتیک ها بوده که به تقویت سلامت گوارش، بهبود تعادل باکتریایی در روده نیز کمک کرده و برای سیستم ایمنی نیز مفید است.
  • شما می توانید پیاز را به شیوه های مختلف میل کنید. به راحتی به منظور خوش طعم کردن به غذاهایی مانند تخم مرغ، سوپ، غذاهای گوشتی و محصولات پخته شده اضافه کنید.

مزایای کسب و کار پرورش پیاز

پرورش پیاز در مقیاس بزرگ یا تجاری در بسیاری از کشورهای جهان محبوب و بسیار قدیمی است. شروع و راه اندازی کسب و کار پرورش تجاری پیاز بسیار ساده و راحت است. حتی مبتدیان نیز می توانند شروع به انجام این کسب و کار کنند. پرورش تجاری پیاز شیوه ای بسیار سودآور و خوب برای کسب درآمد است. در اینجا، سعی می کنیم تا مزایا و فواید اصلی این کسب و کار را شرح دهیم.

  • پرورش تجاری پیاز یک کسب و کار بسیار قدیمی و محبوب در بسیاری از کشورهاست.
  • بسیاری از مردم در حال حاضر در حال انجام این کسب و کار برای تامین معیشت زندگی خود هستند.
  • انسان از زمان های بسیار قدیم شروع به رشد و پرورش پیاز کرده است. پرورش پیاز یک کسب و کار جا افتاده و مشخص بوده، بنابراین نیازی به نگرانی درباره شروع و راه اندازی این کسب و کار نیست. می توانید پیازکاران زیادی را در منطقه خود بیابید.
  • پرورش پیاز حتی برای مبتدیانی که تمایل به شروع تولید تجاری این محصول دارند نیز بسیار ساده و راحت است.
  • می توانید سود خوبی از تجارت پرورش پیاز کسب کنید، چون تولید تجاری پیاز سودآور است. می توانید در مدت زمان کوتاهی به سود خوبی در این زمینه برسید، چون تقاضا و ارزش پیاز در بازار خوب است.
  • پیاز ماده غذایی بسیار محبوبی در بازار سبزیجات است. بنابراین، لازم نیست زیاد نگران بازاریابی محصولاتتان باشید.
  • مراقبت از گیاهان پیاز بسیار آسان است و این گیاه به طور کلی رشد بسیار خوبی دارد. حتی اگر مبتدی باشید نیز می تواند به خوبی از گیاهان خود مراقبت کنید.
  • پرورش تجاری پیاز بسیار سودآور است، بنابراین می تواند منبع اشتغال خوبی برای افراد روستایی و به ویژه برای افراد تحصیل کرده در رشته های کشاورزی باشد.
  • تولید تجاری پیاز نیازمند سرمایه گذاری بالایی نیست و می توانید پول سرمایه گذاری شده خود را در مدت زمان بسیار کوتاه به دست آورید.
  • این ماده غذایی، بسیار مغذی است و مصرف روزانه آن دارای فواید بسیاری برای سلامتی است.
  • در صورتی که کسب و کار پرورش پیاز خود را شروع کرده اید، می توانید از مصرف پیازهای تازه (اگر دوست دارید) لذت ببرید.

پیاز

نحوه راه اندازی کسب و کار پرورش پیاز

شروع کسب و کار پرورش تجاری پیاز، نسبتا ساده و راحت است. به طور کلی پیاز رشد خوبی داشته و مراقبت از این گیاهان بسیار ساده و راحت است. هر چند که، در صورتی که در این حرفه مبتدی هستید باید از یک کشاورز متخصص آموزش و مشاوره بگیرید. در اینجا، سعی می کنیم اطلاعات بیشتری درباره شروع و راه اندازی این کسب و کار، از مرحله کاشت تا برداشت و بازاریابی شرح دهیم.

یک سری موارد وجود دارند که باید در هنگام شروع این کسب و کار، مدنظر قرار دهید، در ابتدا باید زمین مورد نظر خود را انتخاب کنید. انتخاب مکان کاشت پیاز، یکی از موارد مهمی است که باید در ابتدای کار، در نظر داشته باشید. پیاز می تواند در طیف گسترده ای از خاک ها رشد کند. این محصول را می توان در خاک های لومی شنی با امکانات زهکشی خوب پرورش داد. سطح بهینه pH برای رشد پیاز باید بین 6.5 و 7.5 باشد.

در ادامه باید اقدام به آماده سازی زمین کرد. آماده سازی زمین، بخش بسیار مهمی از کسب و کار پرورش تجاری پیاز به شمار می رود. بنابراین، زمین را به طور کامل برای انجام این کار آماده کنید. زمین را شخم بزنید تا خاک ریزی به دست آید و در زمان آخرین شخم زدن، کود دامی به میزان 20 تن در هکتار به آن اضافه کنید. برای توصیه های کوددهی شیمیایی با متخصص محلی تماس بگیرید.

در مورد شرایط اقلیمی مناسب نیز باید عنوان کنیم که این گیاهان با محدوده دمایی 13 تا 24 درجه سانتی گراد در مرحله رویشی و 16 تا 21 درجه سانتی گراد در مرحله غده دهی و 30 تا 35 درجه سانتی گراد هنگام بلوغ و برداشت، سازگار هستند. بهترین تولید را می توان در آب و هوای معتدل بدون سرما، گرما و بارندگی زیاد به دست آورد.

در مورد انواع واریته های پیاز نیز باید گفت که واریته های بسیار متفاوتی برای انتخاب وجود دارد و همه این واریته ها از نظر اندازه، شکل و رنگ با هم تفاوت دارند. انواع متفاوت پیازها مانند پیاز سفید، قرمز و زرد با اندازه ای در محدوده کوچک تا بزرگ وجود دارد. شکل پیاز نیز متفاوت و به صورت کره ای یا دوکی شکل است. شما باید واریته هایی را برای کشت انتخاب کنید که در منطقه تان به خوبی رشد می کند. بنابراین، برای کسب توصیه های مناسب با کشاورزان محلی خود تماس بگیرید. برخی واریته های رایج پیاز شامل واریته زرد و شیرین اسپانیایی، قرمز، بورگوندی، برمودای سفید و اشتوتگارتر است.

در مورد خرید بذر نیز باید اشاره کنیم که گیاهان پیاز را می توان به روش های بسیار متفاوتی پرورش داد. می توانید پیاز را از طریق نشاء کاری یا بذر کشت کنید. بنابراین بعد از انتخاب واریته ها، می توانید اقدام به خرید نشاء یا بذر کنید.

مزرعه پیاز

صفر تا صد کشت پیاز

برای پرورش تجاری پیاز، آبیاری در زمان نشاکاری و سپس آبیاری جزئی در روز سوم بعد از کاشت، ضروری است. نشاها را بلافاصله بعد از کاشت آبیاری کنید. به طور کلی گیاهان پیاز نیازمند مراقبت و مدیریت کمتری هستند. هر چند که، مراقبت بیشتر به رشد بهتر گیاه کمک خواهد کرد. در اینجا، سعی می کنیم درباره مراقبت از پیاز بیشتر توضیح دهیم. گیاهان پیاز، تغذیه کننده های سنگینی هستند. این گیاهان نیازمند کود اضافی برای رشد بهتر می باشند. به طور کلی 150:50:80:80 کیلوگرم NPKS در هکتار مورد نیاز است. کاربرد 50 درصد نیتروژن و 100 درصد پتاسیم، فسفر و گوگرد به عنوان دوز پایه و 50 درصد بقیه نیتروژن در دو فاصله در محدوده زمانی 30 تا 45 روز بعد از نشاکاری ضروری است. باید قبل از توسعه غده ها عمل کفپوش کردن انجام گیرد. آبیاری برای پرورش موفق پیاز ضروری است. بلافاصله بعد از نشاکاری آبیاری را انجام داده و در روز سوم بعد از کاشت اقدام به آبیاری جزئی کنید، آبیاری بعدی در فاصله 7 تا 10 روز (بسته به شرایط خاک و فصل) انجام دهید. مالچ پاشی گزینه خوبی برای حفظ رطوبت خاک است، همچنین به جلوگیری از ورود علف هرز به مزرعه نیز کمک می کند. می توانید از مواد آلی برای مالچ پاشی استفاده کنید. علف های هرز، مواد مغذی را از خاک جذب کرده و به گیاهان آسیب وارد می سازند. بنابراین، کنترل منظم علف های هرز بسیار مهم است. در ابتدا، قبل از کاشت، همه علف های هرز مزرعه را از بین ببرید. برای انجام این کار می توانید از علف کش اکسی فلورفن به میزان 0.15 تا 0.25 کیلوگرم در هکتار یا فلوكلورالين به میزان 1 کیلوگرم در هکتار یا پندی متالین به میزان 3.5 لیتر در هکتار استفاده کنید. برای کشت مستقیم بذر، از پندی متالین به میزان 3 میلی لیتر در هر لیتر آب درست بعد از کاشت استفاده کنید. انجام این کار تاثیری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه نخواهد داشت. در مورد آفات و بیماری های پیاز باید اشاره کنیم که به طور کلی، آفات و بیماری ها در پرورش پیاز کمتر است. هر چند که، در صورت مواجهه با هر گونه مشکلی در این رابطه باید با متخصص مشورت کنید.

برداشت پیاز در مرحله 50 درصد افتادن گردن باید شروع شود. برداشت پیازها در مرحله بلوغ مناسب بسیار مهم است. به طور کلی، هنگامی که گیاهان تولید برگ ها و ریشه های جدید را متوقف کردند، پیازها به مرحله بلوغ می رسند. افتادگی گردن نشانه بلوغ پیاز است. هر چند که، زمان دقیق برداشت این گیاه وابسته به عوامل متعددی مانند فصل کاشت، واریته، قیمت بازار و همچنین شرایط محصول می باشد. در صورتی که می خواهید پیازها را ذخیره کنید، مطمئن شوید که پیاز قبل از برداشت به طور کامل رشد کرده است. به طور کلی پیازها از طریق کشیدن غده با دست برداشت می شوند (در صورت سبک بودن خاک). در مورد میزان بازدهی، گفتن عدد دقیق، بسیار دشوار است. چون میزان دقیق عملکرد وابسته به عوامل متعددی است. به طور کلی، می توان انتظار برداشت محصول بین 25 تا 30 تن در هکتار را داشت. بازاریابی این محصول نیز بسیار آسان است. این مساله، مزیت خوبی برای پرورش تجاری آن به شمار می رود. می توانید پیاز خودتان را به فروشگاه های عمده فروشی یا خرده فروشی محلی و یا حتی در بازار دولتی بفروشید. حتی در صورت برداشت محصولات باکیفیت تر می توانید به فکر صادرات و ارزآوری نیز باشید.

در این نوشته، تا حد زیادی به پیش نیازهای مربوط به راه اندازی مزرعه پرورش پیاز، اشاره شد. سرمایه گذاران علاقه مند به راه اندازی این کسب و کار می توانند با مطالعه طرح توجیهی آن، اطلاعات بیشتری را در قالب محاسبات مربوط به میزان سرمایه گذاری اولیه و برآورد سودآوری نهایی به دست آورند. با تهیه و مطالعه این طرح توجیهی، می توانید جواب بیشتر سوالات خود در مورد نحوه راه اندازی این کسب و کار را به دست آورید. همچنین امکان ویرایش این طرح برای ظرفیت های تولید متفاوت تر نیز وجود دارد که در صورت نیاز به این مورد، می توانید با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی سایت، تماس حاصل نمایید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی مزرعه پیاز ۲ هکتار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی مزرعه پیاز خوراکی – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح پیاز محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی پیاز – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح پیاز محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح توجیهی پیاز – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح توجیهی پیاز – ارزش محصولات توليد شده (پیاز خوراکی) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث مزرعه پیاز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi