سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث باغ فندق

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث باغ پرورش فندق به مساحت 5 هکتار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 37 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 37 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
hazelnuts farming
قیمت دانلود :
189,400 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

فندق، یک میوه درختی محسوب می شود و بنابراین شامل هر میوه مغزدار به دست آمده از گونه های دسته Corylus، به ویژه از گونه های Corylus avellana است. آنها را برابر گونه به نام های فندق درشت (cobnuts) یا (filberts) نیز می شناسند. فندق ها در دسرها، شیرینی پزی و همچنین در آجیل، و محصولاتی مانند شمش های شکلاتی، کاکائوی فندقی مانند نوتلا استفاده می شوند. روغن فندق به دست آمده از تحت فشار قرار دادن مغز فندق، مزه قدرتمندی دارد و به عنوان روغن پخت و پز استفاده می شود. ترکیه و ایتالیا دو تولید کننده بزرگ فندق هستند.

فندق (Corylus avellana L.) به خانواده Betulaceae تعلق دارد و بر حسب گونه با نام های Cobnut یا Filbert نیز شناخته می شود. فندق ساده ترین میوه مغزدار است و در باغات و در وسعت های بزرگ، کشت و برداشت می شود. فندق به خانواده ای تعلق دارد که شامل فندق های درشت یا معمولی برای مغز کردن و تولید محصولات می شود. کیفیت میوه و بقای درخت در مقایسه با میوه های دیگر، بالاست. کشت درختان فندق آسان است، آنها به فضای زیادی مانند دیگر میوه های مغزدار نیاز ندارند.

اگر تمایل به پرورش فندق در سطح تجاری دارید، باید ابتدا بیزینس پلن و طرح توجیهی کسب و کار خود را تهیه نمایید. در طرح توجیهی، اطلاعاتی همچون میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع طرح و تمامی هزینه های مرتبط، مورد اشاره قرار می گیرند. همچنین کارشناسان این حوزه با بررسی سرمایه ها و هزینه های اولیه و نیز بررسی و مطالعات بازار، می توانند سودآوری نهایی طرح را برآورد نمایند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 45 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 12,608 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 12,276 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 332 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 28 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.6 سال
6 سود خالص 3,528 میلیون ریال
7 سود ناخالص 10,495 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 1,955 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 5,627 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 9,261 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 10,125 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 247 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 696 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 1,100 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 6,110 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 3,728 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 12,450 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 3,953 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 12 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 123 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 4,174 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 81 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 74 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 73 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,023 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 1,051 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 28 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 1,038 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 2,135 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 9 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 27 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 21 درصد

امروزه مزایای سلامتی و ارزش غذایی آجیل ها بر کسی پوشیده نیست و در این بین، مردم از فندق برای تامین چربی های سالم مور نیاز بدن، استفاده می نمایند. در این راستا و با توجه به این موضوع، تجارت فندق در سال های اخیر، رونق بسیار خوبی پیدا کرده است. از این میوه در تهیه انواع دسرها استفاده می شود و با این حال، نوع بو داده آن را عمدتا در آجیل ها استفاده می کنند. با در نظر گرفتن قیمت بالای این محصول در بازار و همچنین بازارهای صادراتی آن، می توان انتظار سودآوری بالایی را برای آن متصور بود.

احداث باغ فندق

کاشت درختان فندق

کشت درختان فندق، آسان است و آنها میوه های شیرین خوشمزه ای تولید می کنند. فندق طبیعتاً دارای شاخه های قوی، بزرگ و چند ساقه ای مناسب برای بیشه زار است. این میوه از نواحی معتدل آمریکای شمالی، اروپا و آسیا نشأت می گیرد. درخت فندق وحشی روی خاک های بخوبی زهکشی شده در نواحی که رطوبت کافی تامین می کنند، رشد می کند. کشت تجاری آن نیز آسان است و مردم زیادی از این درخت مزایای تغذیه ای و سلامتی به دست آورده اند. این میوه، بسیار محبوب است، مخصوصا در ایران و یکی از پرمصرف ترین نوع مغزیجات در جهان محسوب می شود. درخت آن تا ارتفاع 6 الی 12 متری نیز می تواند رشد می کند. این درخت، برگ های سبز گردی دارد که روی لبه ها، دندانه دار می باشد و دو سمت برگ با موهای ریزی پوشانده شده است.

فندق در سطح pH بین 5.5-7.5 رشد می کند، اما pH با اندازه 7، بهترین گزینه برای پرورش است. درختان فندق می توانند به شرط زهکشی خوب در بیشتر انواع خاک رشد کنند. آنها در نواحی باتلاقی و بیش از حد پرآب رشد خوبی ندارند و در خاک های سبک با سطح pH بین 5.5 تا 7.5، بهترین رشد را دارند.

فندق گیاهی پرطاقت است که می تواند در شرایط رشد ناسازگار، دوام بیاورد. این درختان باید در خاکی کشت شوند که حداقل عمق 3-2.4 متر داشته باشد و در خاک های حاصلخیز رسی بخوبی زهکشی شده باشند. فندق در نواحی که که درختان فندقی وحشی رشد قوی دارند، بخوبی رشد می کند. این درختان در انواع خاک های آهکی تا اسیدی، رسی تا لومی طاقت می آورند. اما این درخت در خاک های اشباع از آب و باتلاقی رشد خوبی نخواهد داشت. خاک های کم عمق، رشد و ارتفاع این درخت را محدود خواهد کرد.

اگر این درخت را در اقلیم های سرد کشت می کنید، باید از کشت در خاک های یخ زده دوری کنید و در اقلیم های گرم نیز از محل های بادخیز دوری نمایید. در اقلیم های گرم، یک منطقه دارای سرپناه با منبع مطمئن آب برای کشت فندق، ضروری است. این درختان به خاک عمیق و حاصلخیز نیاز دارند. همچنین به خاک بخوبی زهکشی شده نیاز دارند تا بتواند با آب باران اشباع شود، اما آب در آن به مدت طولانی گرفتار نماند.

زمان مناسب کاشت فندق نیز در فصل پاییز است، چراکه سیستم ریشه فعالیت کافی در طول زمستان دارد. گل دادن درختان فندق در اواخر اسفند تحت شرایط آب و هوایی مطلوب، امری نادر نیست. باید مراقبت بود جوانه ها از محیط نهال کاری تا محل کشت بیش از یک ساعت بدون پوشش نمانند تا ریشه های موئین حساس آنها خشک نشود. اگر خاک بدون کانال کندن آماده شود، باید یک گودال عمیق به اندازه 60 در 60 سانتیمتر حفر شود.

آبیاری بهترین روش برای رشد سریع درختان بزرگ است و از رویارویی با شرایط بیش از حد خشک برای پر کردن مراحل تولید استفاده می شود. در تابستان، 60 سانتیمتر از خاک باید خشک باشد، اما از سوی دیگر خاک عمیق تر نباید تا پایان تابستان خشک شود. آبیاری برای مرطوب نگه داشتن خاک در تابستان ضروری است.

در اقلیم های سردتر، آبیاری لازم نیست. در اقلیم های گرم تر با تابستان های داغ و دوره های طولانی بدون بارش، آبیاری 30 لیتر به ازای هر درخت در هر 4-3 هفته بدون بارش و پوشش دهی خوب، موثر خواهد بود. سیستم آبیاری قطره ای درختان بزرگ تر، میوه های زودرس و پربار با مغزهای سنگین تر تولید می کند. آبیاری قطره ای به طور گسترده بکار گرفته می شود. این درختان باید هر سال در طول دوره های با بارش کم آبیاری شوند.

هیچگاه اجازه ندهید تا خاک اطراف درخت فندق به طور کامل خشک شود. این درختان اگر در خاک خوبی کشت شوند، به کوددهی منظم نیاز ندارند. اگر متوجه رشد کند درخت و برگ های رنگ پریده شدید، کوددهی با مقدار کم کود نیتروژن در بهار سودمند خواهد بود.

درختان فندق در هنگام رشد به صورت بوته (مراحل اولیه) به هرس نیاز زیادی ندارند، مگر حذف پاجوش های رشد کرده از ریشه. برای شکل دهی یک درخت، 6 شاخه قوی تر بالایی را انتخاب کنید تا چارچوب اصلی را تشکیل دهند، و شاخه های پایین و شاخه های آویخته از آنها را هرس کنید. معمولاً فندق رسیده در پائیز از درخت می افتد. برای برداشت آسان، فندق ها را با چنکگ توده کنید و آنها را هر چند روز جمع آوری نمایید. کشت این درخت پرطاقت آسان است، و حداقل از 4 سالگی از اولین میوه ها بهره مند خواهید شد. پوشش دهی درختان فندق با 20-10 سانتیمتر کود گیاهی و کندن علف هایی که در تابستان شروع به رشد می کنند، شیوه خوبی است، به ویژه وقتی درختان جوان هستند.

پرورش فندق

سرمایه اولیه و سودآوری نهایی باغ فندق

شروع کسب و کارهای حوزه کشاورزی، نیازمند داشتن سرمایه اولیه ثابت برای تامین هزینه ها و مخارج کسب و کار دارد. این سرمایه اولیه در مرحله اول صرف تامین زمین مورد نیاز خواهد شد. لازم به ذکر است که امکان شروع این کسب و کار در مساحت های مختلف وجود دارد و در این طرح توجیهی نیز، محاسبات با در نظر گرفتن یک سری فاکتورهای اولیه انجام شده اند و امکان تغییر آنها برای مساحت های مختلف، وجود دارد. همچنین نیاز به خرید نهال ها، ابزارآلات کشاورزی، کود، تامین آب و … نیز خواهد بود که تمامی این موارد به صورت دقیق در این بیزینس پلن، مورد اشاره قرار گرفته اند.

طرح توجیهی به واسطه آشنا کردن سرمایه گذار با پیش نیازهای ضروری طرح و نیز ارائه چشم انداز نهایی طرح، می تواند مسیر رسیدن به موفقیت را هموارتر نماید. طرح توجیهی می تواند به واسطه محاسبات نرم افزاری، برآوردی از سودآوری نهایی طرح و نیز مدت بازگشت سرمایه را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد. در مورد پرورش فندق، با توجه به وسعت بازار تقاضای این محصول، می توان سودآوری بالایی را انتظار داشت. همچنین در صورتی که بتوانید تا محصولات با کیفیتی را تولید کرده و در بسته بندی های خاص روانه بازارهای صادراتی کنید، مطمئنا میزان سودآوری شما نیز تا حد زیادی افزایش خواهد یافت. داشتن استراتژی های بازاریابی و تبلیغاتی برای فروش بهتر محصولات نیز توصیه می شود.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی کاشت فندق ۵ هکتار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح فندق – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح باغ فندق محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح باغ فندق – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح باغ فندق محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح کشت فندق – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح پرورش فندق – ارزش محصولات توليد شده (فندق خام) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی باغ فندق – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث باغ فندق”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi