سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث و راه اندازی بیمارستان

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث و تاسیس بیمارستان

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 15 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 15 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
hospital
قیمت دانلود :
499,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی احداث و راه اندازی بیمارستان به عنوان سندی معتبر با به روزترین اطلاعات و تحقیقات، می تواند چشم اندازی دقیق از برآورهای مالی-اقتصادی و آینده سرمایه گذاری در این طرح را در اختیار شما بگذارد و کمک شایانی برای شروع این کسب و کار و سرمایه گذاری در این زمینه باشد.

با افزایش جمعیت در کشور و بالارفتن آمار انواع بیماری ها، نیازها برای مراکز درمانی روز به روز در حال افزایش است. از آنجایی که بیمارستان ها مراکز اصلی ارائه خدمات درمانی در جامعه شناخته می شوند، ایفاگر اصلی ترین نقش خدماتی و درمانی در سیستم های بهداشتی محسوب می شوند و همین امر سبب شده اصلی ترین الویت سیاست های بهداشتی کشور، ساخت و توسعه بیمارستان ها باشد.

سرمایه گذاری در اینگونه پروژه ها می تواند با رعایت برخی مسائل، یک کسب و کار بسیار سودده باشد ولی ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که طرح احداث بیمارستان، معمولا پروسه ای است با هزینه بالا و در عین حال زمان بر و بررسی میدانی و آگاهی از نیازهای درمانی در مکانی که قصد پیاده سازی طرح را دارید، امری ضروری است و بررسی هزینه ها و برآورد مالی- اعتباری مهم ترین نقطه آغاز شروع پروژه است.

برای کسب اطلاعات دقیق تر و افزایش آگاهی خود در زمینه نحوه دریافت تسهیلات بانکی و ضوابط موجود درکشور و همچنین شرایط دریافت مجوزهای لازمه برای تاسیس بیمارستان ها، با ما همراه باشید.

تصویر نمایی بیمارستان

نکات اجرایی در ساخت بیمارستان و مراحل احداث

معمولا 30 الی 50 درصد هزینه سرمایه گذاری صرف ساخت سازه ساختمان می شود. دقت داشته باشید که ساختمان بیمارستان نمی تواند یک سازه عادی و معمولی و فقط یک سازه متشکل از چندین اتاق و یک راهرو باشد. سازه ساختمان را می توان به یک رشته عصبی که از یک مسیر اصلی و چندین مسیر فرعی که به صورت منظم با این راهرو ها در ارتباط اند تشبیه کرد. در واقع عوامل مختلف و مهندسی زیادی در سازه یک بیمارستان وجود دارد که در پروسه ساخت، باید کاملا رعایت شوند. متراژ و تعداد اتاق ها در بخش ها و مراکز ویژه مثل ICU  یا CCU  ها، فاصله قرارگیری اورژانس با درب اصلی، بخش های ویژه همراهان بیماران، فاصله هر بخش با بخش دیگر و خیل از چیزهایی که نیازمند مشاوره های عمیق پزشکی و مهندسین خبره و باتجربه است. به یاد داشته باشید که عدم تایید سازه از سوی ارگان های دولتی ممکن است باعث منع شروع فعالیت بیمارستان شما شود، همین موضوع اهمیت این مرحله را به شدت نشان می دهد.

مواد اولیه و تجهیزات لازم برای احداث بیمارستان

یک بیمارستان از چند سری تجهیزات ویژه پزشکی و برخی تاسیسات فنی مربوطه ساخته می شود که در ادامه به بررسی کلی آنها می پردازیم:

تجهیزات پزشکی: تجهیرات پزشکی بیمارستان ها به چندین دسته مثل دستگاه های تصویربرداری، دستگاه های جراحی، تجهیزات آزمایشاتی و نمونه برداری و… تقسیم بندی می شود و هر یک از این تجهیزات در بخشی از پروسه درمان بیماران به کار گرفته می شود. معمولا مشکلی که در این بخش وجود دارد هزینه های بالا این دستگاه ها چه از لحاظ تامین و تهیه و چه از لحاظ تعمیر ونگهداری است، به طوری که می توان برآورد کرد حدود 45 درصد سرمایه اولیه نیز باید به این قسمت اختصاص داده شود.

تجهیزات فنی و ارتباطی مثل سیستم های مدیریت اطلاعات بیماران، سیستم های تهویه، سیستم های برق و روشنایی،مکانیسم های دفع مواد مثل آب و فاضلاب و ردیابی و ثبت و بایگانی اطلاعات بیماران نمونه ای از این تجهیزات است.

البته بسیاری از این مواردی هم هستند که برای کسب مجوز و تایید نهاد های دولتی رعایت آنها الزامی است به عنوان مثال بیمارستان شما باید از لحاظ سیستم های آب رسانی و آتش نشانی، سیستم های اطلاعاتی و امنیتی، سیستم های الکتریکی و اطمینان از برقراری 24 ساعت جریان برق به ویژه در مواقع بحران برخی از آنهاست که عدم تایید یکی از سازمان های دولتی مربوطه می تواند باعث توقف جریان پروژه و ضرر زیان های مالی سنگین شود.

هزینه ساخت و تاسیس بیمارستان

همانطور که پیش تر عرض شد، ساخت بیمارستان یک پروژه هزینه بر است و بی شک سرمایه اولیه نسبتا زیادی را می طلبد. سرمایه مورد نیاز برای احداث بیمارستان به عوامل گوناگونی چون تعداد تخت های بیمارستان، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت بیمارستان، عمومی یا تخصصی بودن بیمارستان و … بستگی دارد و وجود همه ی این پارامتر ها و نوسانات قیمت دستگاه ها و تجهیزات به دلیل شرایط اقتصادی و تورم حاکم بر کشور، مشخص کردم دقیق میزان سرمایه گذاری را تا حدی پیچیده می سازد.

مطالعه موارد زیر، برای آگاهی و برآورد کلی شما بر اساس وسعت و امکانات بیمارستان تان، می تواند بسیار مفید و سودمند باشد:

اندازه و ظرفیت بیمارستان: بیمارستان های بزرگتر با بخش های بیش تر، قطعا به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند.

نوع بیمارستان: بیمارستان های عمومی نسبت به بیمارستن های تخصصی؛ آموزشی و تحقیقاتی هزینه کمتری را می طلبد.

زیرساخت ها و تجهیزات: بی شک هرچه قدر تمایل داشته باشید امکانات بیشتری را برای مراجعه کنندگان در نظر بگیرید و از دستگاه ها و تجهیزات به روزتر استفاده کنید باید سقف سرمایه تاسیس و راه اندازی را بالاتر ببرید.

جدول زیر ارائه گزارشی از برآورد مالی و اعتباری احداث و راه اندازی بیمارستان بار با احتساب مالکیت زمین است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی احداث و راه اندازی بیمارستان
ظرفیت: 650.000 مراجعه کننده در سال
محل اجرا: ——
اشتغال طرح: 436 نفر
سرمایه ثابت طرح: 806.730.000.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 25.553.000.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 832.283.000.000.000 تومان
میزان زمین طرح: 450.000 متر مربع ( 20000 متر مربع زیر بنا)
میزان تسهیلات مورد نیاز: 600.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 15 ساله
نقطه سر به سر: 17%
مدت برگشت سرمایه: 1.5 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 54.35%
تورم: 30%
سود خالص سالیانه: 535.000.000.000 تومان

 

تصویر اتاق عمل بیمارستان

مراحل اخذ مجوز برای احداث و راه اندازی بیمارستان

تاسیس و راه اندازی یک مرکز درمانی من جمله بیمارستان، مستلزم اخذ صلاحیت ها و رعایت قوانین مشخص شده در آیین نامه احداث بیمارستان ها می باشد. حداقل ۲۰ درصد از تخت های بیمارستان عمومی باید ویژه  بستری بیماران داخلی و اطفال اختصاص باشد. اختصاص ۱۰ درصد از تخت ها به بخش سوختگی و ۱۰ درصد از تخت ها به بخش روانپزشکی نیز در صورت صلاحدید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی انجام می گردد. حداقل تعداد متقاضیان برای تاسیس یک بیمارستان، ۱۰ نفر هستند که ۶ نفر از آنها از گروه پزشکی و پیراپزشکی، ۳ نفر از گروه های پاراکلینیک مانند آزمایشگاه، داروخانه و رادیولوژی انتخاب می شوند. به طور کلی دو سوم از سهامداران بیمارستان باید دارای مدرک تحصیلی در رشته های پزشکی و پیراپزشکی بوده و بقیه سهامداران می توانند، دارای مدرک های تحصیلی متفرقه نیز باشند.

سرمایه گذاران باید پس از ثبت شرکت تجاری برای بیمارستان، اساسنامه شرکت، آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی، آگهی آخرین تغییرات شرکت و لیست سرماه گذاران و سهامداران را به معاونت درمان تحویل دهند. پس از بررسی مدارک توسط کارشناسان معاونت درمان و بازرسی آنها از مکان پروژه، جواز تاسیس یا موافقت اصولی احداث بیمارستان صادر می گردد.

سرمایه گذاران پس از اخذ موافقت اصولی احداث بیمارستان موظفند، حداکثر ظرف مدت ۶ ماه، عملیات ساختمانی احداث بیمارستان را آغاز کنند و هر چند وقت یکبار، گزارش پیشرفت پروژه را به اطلاع معاونت درمان برسانند. سرمایه گذاران باید در حین عملیات ساختمانی، مدارک مربوط به ملک بیمارستان (سند مالکیت یا اجاره نامه ملک) را تحویل معاونت درمان دهند. سپس باید نقشه های معماری، مکانیک و سازه بیمارستان به تاییدیه مدیریت منابع فیزیکی اداره بهداشت برسد.

اخذ تاییدیه ایمنی و حفاظت کار نیز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بیمارستان ها الزامی است. در این مرحله باید سایر استعلامات چون استعلام محیط زیست، آتش نشانی و تاییدیه بهداشت محیط توسط موسسین اخذ گردد. موسسین موظفند، لیست پرسنل و مسئولین فنی بیمارستان و لیست تجهیزات پزشکی را نیز به معاونت درمان تحویل دهند. در نهایت پس از تایید مدارک و اتمام پروسه، پروانه بهره برداری بیمارستان صادر می گردد و شما می توانید اقدام به افتتاح بیمارستان خود کنید.

وام و تسهیلات بانکی برای احداث و راه اندازی بیمارستان

قطعا برای راه اندازی یک مرکز درمانی مثل بیمارستان، تامین کل منابع مالی پروژه از سوی سهام داران امری دور از تصور است و نیازمند وام های دولتی است. شما سرمایه گذاران عزیز می توانید برای اخذ و دریافت تسهیلات بانکی با تهیه طرح توجیهی و اتخاب بانک و ارائه مدارک و اطلاعات پروژه از قبیل نقشه ها، برآورد هزینه ها، گواهی دریافت مجوزهای لازمه، پس از بررسی های کارشاناسان بانک و تعیین میزان وام، بخشی از سرمایه اولیه پروژه خود را از این راه تامین کنید.

به یاد داشته باشید سیاست های دولت همیشه مبتنی بر حمایت از خصوصی سازی به ویژه در بخش های آموزشی و درمانی است و لذا همین امر نقش به سزایی در دریافت حمایت های بانکی خواهد داشت.

تصویر سالن های بیمارستان

چرا احداث بیمارستان از پروژه های توجیه پذیر از لحاظ اقتصادی است؟

کارشناسان طرح توجیهی احداث بیمارستان، این پروژه را از بهترین فرصت های سرمایه گذاری معرفی نموده اند. با این که احداث بیمارستان و تجهیز آن روندی است که هزینه بر بوده و ممکن است سال ها طول بکشد، ولی پس از بهره برداری، سود خالص چشمگیری را نصیب سرمایه گذاران و سهامداران بیمارستان خواهد نمود. مکان یابی مناسب برای بیمارستان، قرارداد با پزشکان مجرب، استفاده از پرسنل آموزش دیده و تجهیزات به روز کافی است تا سود تضمین شده ای را عاید سرمایه گذاران این طرح کند.

در صورتی که تمایل داشته باشید تا این طرح را دقیقا منطبق با سرمایه اولیه خود تنظیم نمایید، می توانید از بخش سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن خدماتی اقدام به ثبت سفارش نموده و یا مستقیماً با همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت، تماس حاصل نمایید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث و راه اندازی بیمارستان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی