عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 59 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 59 | سال تهیه : 1401 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
ورود به دنیای هتلداری به عنوان یک مالک و یا بهره بردار این نوع کسب و کار، یک مسئولیت بزرگ و اما مهیج است و چیزی نیست که براحتی و زود محقق شود. با این حال، رشد سفرها، تعدادی فرصت واقعاً بزرگ برای مدیران اسکان فراهم می کند تا تجربیات منحصربفردی برای مهمانان خلق کنند و در عین حال، از درآمد زیاد بهره مند شوند. صد البته که در طی مسیر همیشه چالش هایی وجود دارند، که حداقل این چالش ها شامل وجود رقیب و تغییر دائمی سلایق مشتریان، بخصوص مشتریان خارجی، می باشد.
در این محصول، یک طرح توجیهی به همراه محاسبات آن برای راه اندازی یک مهمانپذیر به همراه یک رستوران ارائه شده است.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
مجری طرح | ||
آدرس محل اجرای طرح | ||
مشخصات طرح | تعداد اتاق | تعداد مسافر در سال نفر |
مسافر جهت اقامت در اتاق یک تختخوابی | 12 | 3,600 |
مسافر جهت اقامت در اتاق دو تختخوابی | 8 | 2,400 |
مسافر جهت اقامت در اتاق سه تختخوابی | 5 | 1,500 |
درآمد از رستوران | – | 25,800 |
مساحت زمین مورد نیاز | 2,000 | متر مربع |
مساحت زیر بنا | 700 | متر مربع |
هزینه ثابت مورد نیاز برای راه اندازی طرح | 74,643 | میلیون ریال |
مبلغ سرمایه گذاری از طرف مجری | 14,929 | میلیون ریال |
وام و تسهیلات بانکی | 59,714 | میلیون ریال |
شاغلین طرح | 12 | نفر |
تولید در نقطه سر به سر | 46.51 | درصد |
نرخ بازده طرح | 27.47 | درصد |
بازگشت سرمایه به سال | 4.45 | سال |
میزان آب مصرفی در سال | 3,800 | متر مکعب |
برق مصرفی در سال | 65,000 | کیلووات ساعت |
گاز مصرفی در سال | 9,000 | متر مکعب |
یکی از کسب و کارهایی که در آینده نزدیک و قابل پیش بینی، همچنان موفقیت خود را حفظ می کند، کسب و کار مدیریت مهمانپذیر است. مادامی که مردم مسافرت می کنند، به استراحت و اقامت در طی مسیر نیاز خواهند داشت و این بدان معناست که مهمانپذیرها برای آنها لازم می شود. طرح های توجیهی مهمانپذیر، یکی از اولین ملزمات راه اندازی این کسب و کار می باشند.
یکی از مهمترین قسمت های مالکیت مهمانپذیر و مسافرخانه، مدیریت آن است. از آنجایی که مهمانپذیرها مثل هتل ها، زیاد بزرگ نیستند، مدیریت زیاد پیچیده ای نیز ندارند. همه آنچه که لازم است داشته باشیم، مدیری است که امور روزمره کسب و کار را انجام دهد و همچنین، چند نفر متصدی پذیرش برای استقبال از مشتریان.
یکی از نکاتی که در نگارش این طرح توجیهی مطرح بوده این است که باید چشم انداز و ایده شفافی در مورد مشتریان داشته باشیم. مشتریان ممکن است از دسته بندی ها و بخش های بازاری مختلفی باشند، و فوق العاده مهم است که خدمات و محصولات متنوعی برای ارائه به طیف گسترده ای از مشتریان با سلایق مختلف داشته باشیم.
مشتریانی که به این نوع مهمانپذیرها مراجعه می کنند ممکن است شامل موارد زیر باشند:
در نگارش این طرح باید یک هدف تجاری شفاف را دنبال کنیم. البته که هدف این کسب و کار، ایجاد درآمد است. اهداف کلی یک مهمانپذیر و مسافرخانه را می توان حول موارد زیر تعیین کرد:
مهمانپذیر یا مسافرخانه، یک ساختمان با چندین اتاق است که مهمانان می توانند با پرداخت پول به تعداد ساعات معین یا چندین شب، در آن اتاق ها اقامت کنند. معمولاً، این مکان ها برای اقامت شبانه روزی در نظر گرفته می شوند، اما می توان اتاق ها را براساس سیاست های مدیریتی به مدت چند ساعت نیز کرایه کرد. وجه تمایز مسافرخانه ها با هتل ها در این است که در آنها، می توان مستقیماً از پارکینگ به اتاق رفت.
بازار هدف می تواند هر شخصی باشد که برای اقامت به دنبال مکانی با قیمتی معقول می باشد. جمعیت هدف معمولاً مربوط به گردشگران یا رهگذران می باشد، اما این موضوع همیشه صدق نمی کند. تعداد زیادی از افراد محلی هم ممکن است بخواهند تعطیلات را در همان حوالی شهر خود بگذرانند و شبها، شهر خود را از نمای دور ببینند. مهمانپذیرها به مسافران تجاری و افراد شرکت کننده در سمینارها و نشست ها و همچنین گردشگران نیز خدمات ارائه می دهند.
اکثر مهمانپذیرها، در مقایسه با هتل ها، جو و فضای غیررسمی دارند؛ اغلب موارد، مهمان خودش چمدان ها را به داخل اتاقش می برد. اکثر آنها، امکانات رستورانی دارند و بسیاری استخر شنا نیز دارند؛ امکانات اتاق ها بسته به تصمیمات مدیریت می تواند متفاوت باشد. این امکانات می تواند شامل تلویزیون و یخچال و … باشند.
1. مطالعات اولیه پروژه پیشینه و شرح خدمات احداث مهمانپذیر مزایای احداث مهمانپذیر 2. مطالعات فنی و اجرایی پروژه اهداف احداث مهمانپذیر 3. مطالعات فنی و بهره برداری پروژه مقدمه و اهمیت و ضرورت احداث مهمانپذیر عملیات های احداث مهمانپذیر تحلیل ریسک تحلیل SWOT 4. اطلاعات ساختار و سازمان مدیریتی احداث مهمانپذیر ارزشها و باورها مشخصات رقابت 5. مطالعات مالی و اقتصادی پروژه 5 – 1 ) میزان سرمایه گذاری (ثابت و درگردش) 5 – 1 - 1 ) جدول سرمایه گذاری و منابع تامین آن 5 – 1 - 2 ) زمین محل اجرای احداث مهمانپذیر 5 – 1 - 3 ) محوطه سازی مورد نیاز 5 – 1 - 4 ) جدول ساختمانهای مورد نیاز 5 – 1 - 5) ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز 5 – 1 - 6 ) جدول تجهیزات 5 – 1 - 8 ) هزينه هاي قبل از بهره برداري 5 – 1 - 9 ) ملزومات اداری رفاهی 5 -1 - 10 ) محاسبه اجزا و ميزان سرمايه ثابت 5 – 2 ) هزینه های جاری طرح 5 – 2 – 1 ) هزینههای جاری شرکتها در دو دسته 5 – 2 - 2 ) سرمایه در گردش مورد نیاز طرح 5 – 2 - 3 ) مواد اولیه مصرفی 5 – 2 - 4 ) هزینه های پرسنلی 5 – 2 - 5 ) جدول استهلاک و تعمیرات و نگهداری 5 – 2 - 6 ) هزینه سوخت و انرژی 5 - 3 ) تولیدات و ارزش تولیدات طرح 5 – 4 ) جدول تحلیل مالی طرح 5 – 4 - 1 ) جدول پیش بینی صورت سود و زیان سود ناخالص کالا / خدمات 5 – 4 - 2 ) جدول صورت گردش جریان وجوه نقد 5 - 4 -3 ) محاسبه هزینه ثابت و متغیر طرح تحلیل و درصد فروش در نقطۀ سر به سر دوره برگشت سرمایه 5 – 4 – 4 ) جدول پیش بینی ترازنامه 5 – 4 - 5 ) ارائه شاخصهای مالی طرح 5 – 4 - 6 ) جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد 6. برنامه ریزی اجرایی و طرح عملیاتی 6 – 1 ) برنامۀ زمانبندی اجرای طرح 6 – 2 ) زمان بندی اجرای طرح/ پروژه 6 - 3 ) مدت زمان بهره برداری از طرح / پروژه
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.