سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث آموزشگاه موسیقی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن تاسیس آموزشگاه موسیقی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 14 سال تهیه : 1403
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی احداث آموزشگاه موسیقی
قیمت دانلود :
459,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی احداث آموزشگاه موسیقی مجموعه فراپلن به عنوان سندی محکم و معتبر برای شما به منظور راهنمایی و ایجاد آگاهی از صفر تا صد مسیر این کسب و کار می باشد که با ارائه همه توضیحات لازم از تمام جوانب این پروژه (احداث آموزشگاه موسیقی) اعم از سرمایه اولیه مورد نیاز، بررسی تجهیزات و ابزارآلات لازمه، راهکارهای تبلیغاتی و بازاریابی و از همه مهم تر برآورد مالی و اعتباری آن، می تواند چشم اندازی دقیق و درست با به روزترین اطلاعات را در اختیار شما بگذارد.

چنانچه قصد احداث یک موسسه فرهنگی و هنری همچون آموزشگاه موسیقی را دارید ولی از شرایط و آینده طرح خود بی خبرید، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید چراکه کارشناسان و متخصصان مجموعه ما سعی کرده اند پاسخ صحیح تمام سوالات شما در مورد این طرح را به طور دقیق در این مطالب قرار داده و بینشی آگاهانه از این پروژه را در اختیار شما قرار دهند.

این طرح توجیهی در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

آموزشگاه موسیقی

اهمیت موسیقی در زندگی امروزی

شاید به جرات بتوان گفت که موسیقی و نوازندگی از مهم ترین ابزارهای بیان احساسات یک فرد و محبوب ترین نماد فرهنگی یک جامعه محسوب می شود که معرف لطافت روحی یک ملت و نوع نگاه آنها به زندگی بوده و نشانگر فرهنگ غنی یک قوم و بیانگر روحیات فردی به عنوان سبزترین پل ارتباطی بین دو شخص است.

در جوامع امروزی که تنش ها و استرس های شغلی و زندگی روز به روز در حال افزایش است و افراد معمولا اکثر ساعت های شبانه روز خود را با نگرانی ها و دغدغه های مختلف سپری می کنند، نوازندگی یا یادگیری یک موسیقی می تواند به عنوان بهترین فرصت برای رهایی از این مکافات و مشغله ها و تغذیه روحی باشد.

برخلاف سایر جوامع، اهمیت آموزش و موسیقی در جامعه ما بسیار خالی از لطف واقع شده است به طوری که هنوز در بین مراکز عالی آموزشی ما، دانشگاه مطرحی در زمینه ارائه آموزش مهارت های موسیقی وجود ندارد و همین امر سبب شده تا نوجوانان و جوانانی که در خود علاقه و استعداد یادگیری حرفه ای از موسیقی را می بیینند، برای رشد و پرورش و شکوفایی مهارت های خود به آموزشگاه های موسیقی خصوصی مراجعه کنند.

یکی از مهم ترین نقاط عطف این کسب و کار این است که امروزه با تغییر سبک زندگی و مدرنیته و کلاسیک شدن آن، داشتن تخصص در یک حرفه موسیقی به عنوان یک پرستیژ برای یک فرد شناخته شده و جایگاه اجتماعی او را محبوب تر می سازد که همین موضوع از بزرگترین دلایل و مشوق های افراد برای ثبت نام در آموزشگاه های موسیقی و یادگیری نوازندگی و یا خوانندگی است.

نکات عنوان شده در مطالب بالا و بررسی ها و مصاحبه کارشناسان ما با عده ای از فعالان این کسب و کار نشان می دهد، راه اندازی این پروژه می تواند بسیار سودده بوده و همراه با بهره های مالی فراوانی باشد مشروط بر آنکه برخی از نکات لازمه را در مسیر راه اندازی آموزشگاه موسیقی خود رعایت کرده باشید که توضیحات همه آنها در ادامه مطالب درج شده است.

آموزشگاه موسیقی

بررسی سرمایه اولیه و بهره های مالی و وام با مجوز آموزشگاه موسیقی

شاید این پرسش از اولین سوالات مطرح شده برای یک سرمایه گذار باشد که این کسب و کار به چه میزان سرمایه نیاز دارد و بهره های مالی طرح چقدر خواهد بود؟ درمورد این طرح نیز این سوال مطرح است که پروژه احداث و راه اندازی یک آموزشگاه موسیقی به چه میزان توجیه پذیری اقتصادی دارد و سرمایه گذار را به چند درصد سودی در هر بازه زمانی می رساند؟

حقیقت این است که اعلام یک پاسخ دقیق و منطقی برای سوالات بالا نیازمند بررسی های متنوع و کسب حجم انبوهی از اطلاعات از طرح شماست! میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث آموزشگاه موسیقی به عوامل متعددی وابسته است و متاثر از پارامتر های زیادی می باشد؛ به عنوان مثال حیطه های موسیقی ای که شما قصد ارائه آموزش های آن به هنرجوها را دارید، نوع دستگاه ها و سازهایی که برای تمرین هنرجوها تهیه خواهید کرد، نوع یا دست دوم بودن و برند سازها، وسعت و مکان انتخابی شما برای طرح، اجاره ای یا مالکیت داشتن زمین پروژه و …، تنها گوشه ای از عواملی است که می تواند هزینه های اولیه را به مقدار زیادی جا به جا کند؛ به عنوان مثال خرید یک دستگاه پیانو اضافی برای آموزشگاه می تواند سرمایه اولیه موردنیاز شما را تا حد زیادی تغییر دهد!

بررسی درآمدها و بهره های مالی هر آموزشگاه موسیقی نیز همچون برآورد هزینه های اولیه دارای پیچیدگی های خاصی است و وابسته به نوع و خدمات ارائه ای شما و کیفیت آن و حتی لوکیشن پروژه شما در شهر می تواند در این نتایج تاثیرات بسزایی بگذارد؛ اما چیزی که از تحقیقات بازار و مصاحبه با فعالان این عرصه دستگیر ما شد حاکی از آن است که یک آموزشگاه موسیقی متوسط در مرکز تهران فقط با برگزاری کلاس های انفرادی و خصوصی، می تواند سودآوری بسیار خوبی در هر ماه داشته باشد؛ البته شایان ذکر است که بسته به محل پروژه و ظرفیت طرح شما و نحوه ارائه خدمات تان، این عدد می تواند متغیر باشد.

از جهتی شرایط کم ثباتی اقتصادی و تورم حاکم بر کشور و به تبع آن نوسانات قیمت ها و هزینه ها از مهم ترین عوامل دیگری است که برآوردهای مالی و اعتباری یک طرح را بسیار چالش برانگیز می کند، البته لازم به ذکراست که شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن خدماتی، اقدام به برآورد مالی و اعتباری پروژه خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

جدول زیر ارائه گزارشی کوتاه از جزییات برآورد مالی و اعتباری طرح احداث یک آموزشگاه موسیقی است که با مطالعات ویژه کارشناسان ما برای یک آموزشگاه متوسط با احتساب مالکیت زمین انجام شده است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه موسیقی
ظرفیت: 800 هنرآموز در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 30 نفر
سرمایه ثابت طرح: 3.617.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 1.604.350.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 5.221.350.000 تومان
میزان زمین طرح: 250 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 4.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 5 ساله
نقطه سر به سر: 26%
مدت برگشت سرمایه: 0.7 سال
نرخ بازدهی سرمایه: بیش تر از 100 درصد!!
تورم: 30%
سود سالیانه: 7.000.000.000 تومان

تجهیزات مورد نیاز برای احداث آموزشگاه موسیقی

همیشه یکی از مهم ترین چالش ها برای شروع یک کسب و کار آگاهی از تجهیزات لازمه و خرید و تهیه آنهاست. در یک دسته بندی کلی، تجهیزات و ابزارآلات لازمه یک آموزشگاه موسیقی را می توان در دو ردیف به شرح ذیل طبقه بندی نمود:

  • تجهیزات موسیقی: مهم ترین بخش تخصیص هزینه های ابزارآلاتی شما مربوط به خرید و تهیه همین بخش است. منظور از تجهیزات موسیقی، دستگاه ها و سازهایی است که شما باید بسته به نوع خدمات تان برای تمرین و آموزش هنرجوها آنها را فراهم سازید؛ این تجهیزات عبارتند از انوع گیتارها، پیانوها، باغلاماها، قوپوزها، تار و سه تار، فلوت ها، نی، سنتور، کیبوردها، ویولون و… .
  • تجهیزات آموزشی: شما برای ارائه آموزش مهارت های موسیقی به یک هنرجو علاوه بر ساز و تجهیزات موسیقی، نیازمند آماده سازی یک فضای آموزشی و درسی نیز هستید تا بتوانید مضراب ها، نت ها و خلاصه تئوری های لازمه موسیقی را به هنرجویان خود آموزش دهید لذا نیازمند تجهیزاتی همچون دفتر نت، کتاب های آموزشی تئوری موسیقی از مقدماتی تا پیشرفته، پایه نت، تخته سیاه و ماژیک، صندلی و… هستید و تهیه آنها از الزامات پروژه محسوب می شود.

تجهیزات آموزشگاه موسیقی

اساتید مجرب، بهترین ترفند تبلیغاتی و بازاریابی!

هر کسب و کاری در ابتدا برای جلب توجه مشتری و جذب آنها به سوی پروژه خود، نیازمند تبلیغات و بازاریابی دارد. تبلیغات طرح آموزشگاه موسیقی را می توان با روش ها و ترفندهای مختلفی به نتیجه مطلوب رساند؛ به عنوان مثال شما می توانید با راه اندازی یک صفحه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و انتشار پست و محتواهایی از دوره های کلاسی خود و برخی از مهارت های هنرجویان تان و نشان دادن میزان پیشرفت آنها، نظر عده زیادی از افراد مشتاق یادگیری موسیقی و نوازندگی را به سمت مجموعه خودتان جلب کنید.

روش دیگری که می توان برای این موضوع انتخاب کرد، نصب پوسترهایی در مناطق پررفت و آمد شهر و انتشار برگه های مختلف تبلیغاتی در موسسه های مرتبط با صنف تان همچون فروشگاه های لوازم موسیقی است، اما به یاد داشته باشید که بهترین و اصلی ترین معرف های تبلیغاتی شما، هنرجوهایتان هستند! نوع مهارت و کیفیت نوازندگی یا خوانندگی آنهاست که نظر اشخاص دیگر را به سوی آموزشگاه شما جلب می کند؛ به نوعی می توان بیان کرد یک شخص که به دنبال یک آموزشگاه با کیفیت موسیقی برای شروع کار است با مشاوره یکی از هنرجوهایتان و مشاهده قدرت نوازندگی او می تواند به کیفیت خدمات مجموعه شما پی برده و آموزشگاه تان را برای ثبت نام انتخاب کند.

پرورش یک هنرجوی قدرتمند و ارائه خدمات باکیفیت نیز بی شک نیازمند اساتید مجرب و حرفه ای است. سعی کنید بهترین و متخصص ترین اساتید را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که تدریس موسیقی با آموزش های تحصیلی بسیار متفاوت است و استاد مجموعه شما باید دارای روحیه کار بسیار بالا بوده و از حوصله و شکیبایی زیادی برخوردار باشد تا بتواند با خوش رویی و صبر و حوصله و ایجاد یک ارتباط قوی و صمیمی با هنرجو، اهداف آموزشگاه را پیش ببرد.

شایان ذکر است چنانچه قصد همکاری با یک سرمایه گذار یا ارائه پروپوزال این طرح در یک کنفرانس را دارید، می توانید با مراجعه به پروپوزال کاری راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی، اقدام به تهیه پروپوزال کاری راه اندازی آموزشگاه خصوصی کنید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث آموزشگاه موسیقی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی