سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث کارگاه تولید انواع ترشیجات، شوریجات و مرباجات

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی خط تولید انواع ترشیجات، شوریجات و مرباجات به ظرفیت 2700 تن در سال

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 31 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 31 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
pickles production
قیمت دانلود :
148,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

در سال های اخیر، افراد زیادی علاقه مند به راه اندازی یک کسب و کار خانگی و زودبازده شده اند. این کسب و کارها، مزایای زیادی را برای فعالان آن به همراه دارند که از جمله آنها می توان به امکان راه اندازی با هزینه های کمتر، نیازمند به محیط کاری کوچک تر، حذف هزینه های غیرضروری مانند ایاب و ذهاب و بسیاری موارد دیگر اشاره نمود. در این بین، تولید انواع ترشیجات، شوریجات و مرباجات یکی از کسب و کارهایی است که می توان آن را در هر مقیاس و با ظرفیت تولیدی، راه اندازی کرد. تنها چیزی که نیاز است، داشتن پشتکار و تجربه کارآفرین و نیز تلاش برای تصاحب سهم عمده ای از بازار می باشد. البته باید در نظر داشت که این کسب و کار را می توان هم در مقیاس کوچک و خانگی و هم در مقیاس بزرگ و صنعتی راه اندازی نمود.

هدف از تهیه این طرح توجیهی نیز، بررسی بازار این محصول و همچنین محاسبات فنی، مالی و اقتصادی مربوط به این کسب و کار می باشد. این محاسبات شامل بررسی میزان سرمایه اولیه لازم برای راه اندازی کارگاه، و همچنین محاسبات مربوط به برآورد درآمد نهایی و مدت بازگشت سرمایه می باشد. لازم به توضیح است که کارآفرینان به واسطه مطالعه این بیزینس پلن می توانند چشم اندازهای خود در زمینه آینده این کسب و کار را نیز گسترش دهند و نحوه سرمایه گذاری اصولی در این صنعت را نیز فراگیرند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

محصولات تولیدی واحد ظرفیت در سال
انواع ترشی تن 1,000
انواع شوری تن 1,500
انواع مربا تن 200
مساحت زمین مورد نیاز 2,712 متر مربع
مساحت زیر بنا 1,800 متر مربع
هزینه ثابت مورد نیاز برای راه اندازی طرح (قیمت زمین لحاظ نشده) 185,087 میلیون ریال
مبلغ سرمایه گذاری از طرف مجری (قیمت زمین لحاظ نشده) 35,087 میلیون ریال
وام و تسهیلات بانکی سرمایه گذاری ثابت 150,000 میلیون ریال
شاغلین طرح 16 نفر
تولید در نقطه سر به سر 36.88 درصد
نرخ بازده طرح 40.72 درصد
بازگشت سرمایه به سال 3.80 سال
میزان آب مصرفی در سال 3,125 متر مکعب
برق مصرفی در سال 120,000 کیلووات ساعت
گاز مصرفی در سال 172,800 متر مکعب

راه اندازی کارگاه تولید ترشی و مربا

ترشی و مربا را می توان یکی از شناخته شده ترین مخلفات خوشمزه در مناطق مختلف دنیا عنوان کرد. تهیه محصولات غذایی همچون ترشی و مربا از دیرباز در بین انسان ها وجود داشته و از آن می توان به عنوان یکی از بهترین روش های نگهداری از مواد خوراکی نام برد. در این روش، معمولا میوه ها و تره بار در داخل آب نمک و سرکه نگهداری می شوند و به واسطه افزودن ادویه جات خاص، عطر و طعم خاصی به خود می گیرند. تهیه مربا نیز یکی از روش های فرآوری میوه ها می باشد که طرفداران زیادی در ایران و سراسر جهان دارد.

با در نظر گرفتن تقاضای بالای این نوع محصولات در بازار و همچنین طرفداران زیادی که برای این نوع محصولات در ایران وجود دارد، می توان نتیجه گرفت که راه اندازی یک کارگاه کوچک تهیه انواع ترشیجات و مرباجات می تواند ایده بسیار جالب و در عین حال پولسازی برای خانواده ها باشد. در این راستا، حتی می توان این طرح را در مقیاس های بزرگتر و کارخانه ای نیز راه اندازی نمود تا در کنار افزایش ظرفیت تولید نهایی و متعاقبا افزایش سودآوری، زمینه ساز اشتغال افراد زیادی نیز گردید. با توجه به تقاضای این نوع محصولات در بازارهای بین المللی، می توان به فکر صادرات محصولات نیز بود که نتیجه آن، ارزآوری و افزایش سودآوری برای کارآفرینان خواهد بود.

انواع ترشیجات، شوریجات و مرباجات

درآمد تولید ترشی و مربا

برآورد درآمد و سودآوری هر طرح، وابسته به یک سری فاکتورهای اساسی است که از جمله آنها می توان به تقاضای بازار و ظرفیت تولید نهایی اشاره نمود. در مورد کشش بازاری این محصولات باید عنوان کرد که مربا و ترشی از جمله محصولات پرتقاضا در سبد خرید خانوارها می باشد. در این بین، ترشی علاوه بر اینکه یک چاشنی محبوب در کنار بسیار از غذاها می باشد، یک منبع مهم مواد مغذی شامل ویتامین C، پتاسیم، اسید فولیک و … نیز تلقی می گردد. با در نظر گرفتن این تقاضای بازار، می توان متوجه شد که محصولات تولیدی توسط کارگاه ها، فروش زیادی را تجربه خواهد کرد که البته افزایش کیفیت محصولات نیز منجر به وفاداری بیشتر مشتریان به شما خواهد بود.

در این بیزینس پلن، تمامی هزینه های مربوط به راه اندازی اولیه این کارگاه، در نظر گرفته شده و نهایتا میزان سودآوری نهایی نیز با استفاده از محاسبات نرم افزاری، برآورد گردیده است. کارآفرینانی که این طرح را در مقیاس بزرگ تر و کارخانه ای راه اندازی می کنند، می توانند محصولات بسیار متنوع تری را تولید و روانه بازار نمایند. مطمئنا راه اندازی این کسب و کار در مقیاس بزرگتر می تواند هزینه های بسیار بیشتری نیز برای خرید دستگاه و ماشین آلات داشته باشد؛ ولی سودآوری بیشتری را نیز نصیب کارآفرینان آن خواهد کرد. می توان گفت که بیشتر خانواده ها، رستوران ها، هتل ها، غذاخوری ها و …، مشتری ثابت محصولاتی همچون ترشی، مربا، خیار شور و … هستند. نهایتا ذکر این نکته نیز ضروری است که این محصولات معمولا دارای یک بازار پایدار و ثابت هستند و محصولات تولیدی توسط کارخانجات، مطمئنا در انبارها نخواهد ماند و فروش خواهد رفت.

تولید ترشیجات

وام و مجوز برای تولید ترشی و مربا

امروزه با توجه به افزایش هزینه ماشین آلات و دستگاه ها و همچنین افزایش هزینه های مربوط به خریداری زمین و احداث کارخانه، بیشتر کارآفرینان به دنبال دریافت تسهیلات و وام های بانکی برای تامین سرمایه اولیه خود هستند. در این راستا، دولت نیز حمایت های زیادی را از بخش های تولیدی و کارآفرینی به عمل آورده است. طرح توجیهی می تواند ابزار مناسبی برای قانع کردن مسئولین بانک ها در زمینه توجیه پذیر بودن یک ایده اقتصادی باشد. کارآفرینان این حوزه با تهیه بیزینس پلن مربوط به راه اندازی کارخانه ترشیجات، شوریجات و مرباجات می توانند اقدام به دریافت مجوزهای ضروری کسب و کار و همچنین تسهیلات بانکی نمایند.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مقدمه: شرح محصول و خدمات - مطالعات و تحقیقات بازار - عوامل اجتماعی و فرهنگی ، بومی و منطقه ای و جغرافیایی ، سیاسی و قوانین حاکم و محدودیتهای قانونی - ویژگی های محصول میزان ، صادرات و واردات ، عوامل تاثیر گذار بر صادرات و واردات ، قوانین و مقررات حاکم بر صادرات و واردات - میزان عرضه و تقاضا ، میزان تولید و مصرف داخل ، روند تولید و مصرف گذشته ، فعلی و آینده - رفتار مصرف کننده ، ثبات بازار و عرضه و تقاضا ، قیمتها و تفکیک بازار تولید - مطالعات فنی و تکنولوژی تولید - مزایای فنی و تکنولوژی ، اهداف راه اندازی ، تحلیل ریسک - مکان یابی و آدرس محل اجرای طرح - مشخصات محصول - تکنولوژی به کار رفته در تولید - فرآیند تولید - مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث کارگاه تولید انواع ترشیجات، شوریجات و مرباجات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi