عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 36 صفحه و در قالب فایل PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 36 | سال تهیه : 1392 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
این طرح توجیهی به صورت رایگان در وب سایت فراپلن ارائه شده است و با مطالعه آن می توانید با فرآیند کشت، داشت و برداشت زعفران آشنا شوید. همچنین مطالعات مالی و اقتصادی و سرمایه گذاری مربوط به این کسب و کار نیز انجام شده است. این طرح توجیهی مربوط به سال 1392 می باشد. در صورت تمایل به دریافت راهنمایی برای نگارش طرح های توجیهی جدیدتر می توانید با همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت، تماس حاصل نمایید.
زعفران، ادویه ای است که از گل Crocus sativus که معمولاً با نام «گل زعفران» شناخته می شود، استخراج می گردد. کلاله و سبک های زرشکی زنده که رشته نامیده می شوند، جمع آوری و سپس خشک می شوند تا عمدتاً به عنوان چاشنی و رنگ کننده در غذا استفاده شوند. با اینکه تردیدهایی در مورد منشأ و مبداء آن وجود دارد، اما این باور هست که منشأ زعفران، ایران می باشد. با این حال، یونان و بین النهرین نیز به عنوان منطقه احتمالی منشأ این گیاه مطرح شده اند. کروکوس یا گل زعفران گسترش کُند و آرامی در بیشتر مناطق اوراسیا داشته است و بعداً به بخش هایی از شمال آفریقا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه برده شده است.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
شناسنامه طرح | |
تولیدات طرح | زعفران |
مساحت زمین مورد نیاز | 5 هکتار |
مساحت زیر بنا | 255 متر مربع |
هزینه ثابت طرح مورد نظر | 2,696,388 هزار ریال |
هزینه جاری طرح | 1,434,050 هزار ریال |
سرمایه در گردش مورد نیاز | 216,457 هزار ریال |
کل سرمایه گذاری طرح | 2,912,844 هزار ریال |
نحوه تامین سرمایه طرح | |
سرمایه گذاری متقاضی قبلی و جدید | 1,019,496 هزار ریال |
سرمایه گذاری بانک | 1,893,348 هزار ریال |
تسهیلات بلند مدت | 1,752,652 هزار ریال |
تسهیلات کوتاه مدت | 140,697 هزار ریال |
شاغلین طرح | 34 نفر |
درآمد سالانه طرح به طور متوسط | 3,147,328 هزار ریال |
تولید در نقطه سر به سر | 38.21 درصد |
نرخ بازده طرح | 33.45 درصد |
بازگشت سرمایه به سال | 3.71 سال |
هدف از اجرای طرح | کمک به تولید ملی در بخش کشاورزی |
زعفران که به عنوان گران ترین ادویه جهان شناخته می شود، ادویه ای است که از کلاله های گیاه گل زعفران کروکوس (Crocus sativus)، که عضوی از خانواده زنبق است، به دست می آید. اکثر زعفران ها (حدود 85 درصد)، که بومی منطقه آسیای صغیر هستند، در حال حاضر در ایران تولید می شوند و برای مصارف آشپزی و همچنین دارویی، رنگ و عطر استفاده می گردند. زعفران همچنین در ایالات متحده، به ویژه در پنسیلوانیا، کشت می شود. در آشپزی، زعفران هم به دلیل طعم معطر و هم به دلیل رنگ طلایی زیبا، مورد توجه قرار گرفته است. ادویه زعفران یک ماده رایج در غذاها می باشد. از رشته های آن برای خوش طعم کردن برنج در ایران استفاده می شود.
پرورش تجاری زعفران یک ایده جدید برای کسب و کار نیست، بلکه کسب و کاری بسیار قدیمی است و بسیاری از مردم در حال حاضر این کسب و کار را در بسیاری از کشورهای جهان انجام می دهند. در مورد منشا زعفران تردیدهایی وجود دارد، اما گمان می رود که منشأ اصلی زعفران، ایران باشد. البته یونان و بین النهرین نیز به عنوان مناطق احتمالی منشاء این گیاه مطرح شده اند. زعفران در واقع گران ترین ادویه جهان است و از کلاله خشک گیاه گل زعفران (Crocus sativus) به دست می آید. از دیرباز، این گیاه گرانترین ادویه جهان از نظر وزن بوده است.
کلاله و سبک های زرشکی زنده که رشته نامیده می شوند، جمع آوری و سپس خشک می شوند تا عمدتاً به عنوان چاشنی و رنگ دهنده در غذا استفاده شوند. طعم زعفران و رایحه آن، از ترکیبات فیتوکمیکال پیکروکروسین و سافرانال بوجود آمده است. همچنین حاوی یک رنگدانه کاروتنوئیدی به نام کروسین است که رنگمایه زرد مایل به طلایی تند به ظروف و منسوجات می دهد.
زعفران را در نقاط مختلف دنیا با نام های مختلفی می نامند. اما عموماً با نام «طلای سرخ» شناخته می شود. گیاه آن، یک گیاه پیازی چند ساله با بنه های کروی شکل است که ارتفاع آن بین 15 تا 20 سانتی متر می باشد.
این گیاه عمدتاً در کشورهای اسپانیا، اتریش، فرانسه، یونان، ایران، ترکیه و انگلستان کشت می شود. در بین همه این کشورها، ایران به تنهایی حدود 90 درصد کل تولید جهان را تامین می کند و گران ترین ادویه جهان محسوب می شود.
در واقع، قیمت زعفران به کار شدید مورد نیاز برای برداشت محصول بستگی دارد، نه به این علت که رشد آن دشوار باشد. در واقع کشت زعفران بسیار آسان و ساده است.
- مقدمه - کاشت - گل دهی زعفران - طریقه کاشت پیازها - داشت - برداشت - بسته بندی زعفران - اهمیت اقتصادی - کشاورزی در ایران و کشورهای منطقه - اهمیت و آثار کشاورزی - خلاصه اجرایی طرح - هدف کسب و کار - چشم انداز - ارزش ها و باورها - بیانیه مدیریت - شرح سرمایه گذاری و منابع تامین آن - ماشین آلات - جداول مربوط به محاسبات فنی، مالی و اقتصادی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.