عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 28 صفحه و در قالب فایل PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 28 | سال تهیه : 1392 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
این طرح توجیهی به صورت رایگان در وب سایت فراپلن ارائه شده است و با مطالعه آن می توانید با فرآیند کشت، داشت و برداشت سویا آشنا شوید. همچنین مطالعات مالی و اقتصادی و سرمایه گذاری مربوط به این کسب و کار نیز انجام شده است. این طرح توجیهی مربوط به سال 1392 می باشد. در صورت تمایل به دریافت راهنمایی برای نگارش طرح های توجیهی جدیدتر می توانید با همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت، تماس حاصل نمایید.
سویا یا دانه سویا (Glycine max) گونه ای از حبوبات بومی آسیای شرقی است که به میزان گسترده ای بخاطر دانه های خوراکی آن که کاربردهای متعددی دارد، کشت می شود. سویا به نام «لوبیای طلایی» شناخته می شود و از خانواده محصولات حبوبات است و اساساً بومی آسیای شرقی است. نام گیاه شناسی آن “Glycine max” است. سویا یک ماده غذایی فوق العاده مغذی و سرشار از پروتئین می باشد. روغن سویا، یکی از محبوب ترین روغن های خوراکی مورد استفاده است.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
شناسنامه طرح | |
تولیدات طرح | سویا |
مساحت زمین مورد نیاز | 1,000,000 متر مربع |
مساحت زیر بنا | 188 متر مربع |
هزینه ثابت طرح مورد نظر | 13,714,849 هزار ریال |
هزینه جاری طرح | 7,881,759 هزار ریال |
سرمایه در گردش مورد نیاز | 2,131,505 هزار ریال |
کل سرمایه گذاری طرح | 40,846,355 هزار ریال |
نحوه تامین سرمایه طرح | |
سرمایه گذاری متقاضی قبلی و جدید | 28,169,271 هزار ریال |
سرمایه گذاری بانک | 12,677,084 هزار ریال |
تسهیلات بلند مدت | 10,971,879 هزار ریال |
تسهیلات کوتاه مدت | 1,705,204 هزار ریال |
شاغلین طرح | 10 نفر |
درآمد سالانه طرح به طور متوسط | 12,320,000 هزار ریال |
تولید در نقطه سر به سر | 34.18 درصد |
نرخ بازده طرح | 32.59 درصد |
بازگشت سرمایه به سال | 4.20 سال |
هدف از اجرای طرح | کمک به تولید در بخش کشاورزی |
برداشت سویا مثل دیگر محصولاتی که کشت می شوند، می باشد. دانه های آن، پس از رسیدن، در پاییز برداشت می شوند. با رسیدن دانه های سویا، برگ های آن شروع به زرد شدن می کند و زمانی که برگ های آن، قهوه ای می شوند و می ریزند، غلاف های سویا، نمایان و آماده برداشت می شوند. برداشت آن با استفاده از یک کمباین یا دستگاه بزرگ که برای برداشت غلات استفاده می شود، انجام می گیرد. کمباین، سویا را با بریدن و جمع آوری بوته ها، برداشتن ساقه و غلاف آنها و انتقال دانه های برداشت شده به داخل مخزن، برداشت می کند. هنگامی که مخزن کمباین پر شد، دانه های برداشت شده در یک کامیون یا واگن غلات تخلیه می شود و به یک فروشنده غلات یا مرکز ذخیره سازی، انتقال داده می شود.
سویا، پس از برداشت، کاربردهای مختلفی دارد. اکثر کشاورزان آن را به عنوان خوراک دام پرورش می دهند و یا به روغن تبدیل می کنند. کاربردهای این روغن، شامل تولید روغن پخت و پز که اغلب در خرده فروشی با عنوان «روغن گیاهی» فروخته می شود، می باشد یا توسط صنایع غذایی در محصولات و منوها استفاده می شود. روغن آن همچنین کاربردهای صنعتی دارد و برای لاستیک، روان کننده ها و چسب ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- مقدمه - اهمیت اقتصادی طرح - کشاورزی در ایران و کشورهای منطقه - زمین های کشاورزی در ایران و کشورهای حوزه سند چشم انداز - اهمیت و آثار کشاورزی - موقعیت جغرافیایی طرح - خلاصه مدیریت و خلاصه اجرایی - هدف کسب و کار - چشم انداز - ارزش ها و باورها - بیانیه مدیریت - جداول مربوط به سرمایه گذاری و محاسبات
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.