سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید انواع کفش

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی کارگاه تولید انواع کفش با زیره PU (پلی یورتان)

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 17 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 17 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
shoe manufacturing
قیمت دانلود :
198,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

امروزه نگارش طرح های توجیهی برای شروع هر فعالیت اقتصادی در حوزه های صنعتی، تولیدی، خدماتی و …، اهمیت بیشتری نسبت به دهه های گذشته پیدا کرده است چرا که سرمایه گذاران با توجه به وجود رقابت های شدید در عرصه های ملی و بین المللی، و همچنین فاکتورهایی همچون تورم، و نیز ناپایداری قیمت تجهیزات و ماشین آلات، به دنبال کشف یک مسیر دقیق و برنامه ریزی شده برای رسیدن به موفقیت در حوزه فعالیت خود می باشند.

طرح های توجیهی با مشخص کردن همه جوانب شروع یک کسب و کار، می تواند چشم انداز خوبی از آینده کسب و کار را در اختیار سرمایه گذار قرار دهد. طرح توجیهی راه اندازی خط تولید انواع کفش نیز از این قاعده مستثنی نیست. در طرح توجیهی تولید انواع کفش به مواردی همچون سهم قابل تصرف از بازار مصرف آن محصول، نحوه سرمایه گذاری صحیح، نوع و کیفیت محصولات خروجی، ظرفیت تولید، برآورد سودآوری نهایی، استراتژی های بازاریابی در برابر رقبا و … اشاره می گردد. در این طرح به میزان سودآوری آن، کنترل و هدایت پذیری عملیاتی و نهایتا میزان ریسک پذیری نیز اشاره می گردد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

رديف عنوان شاخص اطلاعاتی ميزان واحد
1 ظرفیت تولید محصولات (انواع کفشهای بچه گانه) 80,000 جفت
2 ضریب ميزان تولید در نقطه سربسر 79% درصد
رديف عنوان شاخص اطلاعاتي ميزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 22,056 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 13,203 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 8,753 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 25 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 4 سال
6 سود خالص 5,484 میلیون ریال
7 سود ناخالص 43,980 میلیون ریال
8 هزینه خرید مواد اولیه و لوازم بسته بندی 4,220 میلیون ریال
9 هزینه­های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 36,692 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 43,980 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 43,980 میلیون ریال
12 هزینه­ های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 0 میلیون ریال
13 هزینه ­های استهلاک طرح 0 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت رهن سوله صنعتی 2,150 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 10,998 میلیون ریال
16 هزینه­ های متغیر طرح 15,368 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و­نقل کارگاهی 0 میلیون ریال
18 ارزش فروش تولیدات سالانه طرح پس از اجرای طرح 48,000 میلیون ریال
19 هزینه­ های ثابت طرح 25,950 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 25 نفر
21 هزینه ­های قبل از بهره ­برداری طرح 0 میلیون ریال
22 هزینه ­های حاملهای انرژی و ارتباطات 0 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 35,246 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش فروش محصولات 92 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش فروش محصولات 92 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه­گذاری کل 200 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 546 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه­گذاری کل 889 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش فروش محصولات 11 درصد
30 سرانه ارزش فروش محصولات 1,920 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 43 درصد
32 مقدار NPV 8,489 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 11 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 68 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه -16 درصد

در این بیزینس پلن، به بررسی و محاسبات فنی، مالی و اقتصادی مربوط به راه اندازی خط تولید انواع کفش با زیره PU یا همان پلی یورتان پرداخته شده است. در ابتدای این طرح به بررسی و شناخت کلی این ایده اقتصادی اشاره شده است و در ادامه نیز ارزیابی های اقتصادی طرح شامل میزان سرمایه اولیه و برآورد سودآوری نهایی و کلا توجیه پذیر بودن طرح از نظر اقتصادی در قالب یک سری محاسبات با نرم افزار کامفار ارائه گردیده است.

تولید انواع کفش

کارآفرینی تولید کفش

پا، یکی از مهم ترین اعضای بدن انسان می باشد که می تواند در معرض صدمات گوناگونی قرار گیرد. صدماتی که می توانند شرایط نابهنجاری را برای انسان در پی داشته باشند. طبق مستندات موجود، حتی انسان های اولیه نیز برای در امان ماندن از این صدمات برای خود پاپوش درست می کردند. با پیدایش تمدن های بشری، این تفکر نیز توسعه یافت و بشر دریافت که این پاپوش ها جزو ضروریات زندگی هستند. البته که در آن زمان، این پاپوش ها از الیاف گیاهی و یا پوست حیوانات و به صورت کاملا مبتدی درست میشده اند.

امروزه کفش ها جایگاه خود را در زندگی بشر یافته اند و مثل بیشتر اشیای مورد نیاز زندگی، مُد را نیز تجربه کرده اند. امروزه کفش علاوه بر اینکه به عنوان وسیله ای برای جلوگیری از صدمات به پا و همچنین جلوگیری از نفوذ سرما و گرما استفاده می شود، جایگاه خود را در صنعت مد نیز یافته است و هر روزه، انواع مختلفی از کفش ها برای کاربردهای مختلف زندگی، تولید می گردند. امروزه کفش های متنوعی تولید می شوند که از جمله آنها می توان به کفش های اسپرت، رسمی، صندل، بوت، چکمه و … اشاره کرد.

هر کسب و کاری که مرتبط با تولید و عرضه نیازهای اساسی انسان باشد و در کنار آن نیز یک سری فاکتورهای دیگر مانند کیفیت و استراتژی های بازاریابی را رعایت نماید، مطمئنا با سودآوری بالایی مواجه خواهد شد. تولید کفش نیز از جمله کسب و کارهایی می باشد که سرمایه گذاری های زیادی را به خوب جلب کرده است. در همین راستا، کارآفرینان و سرمایه گذارانی که علاقه مند به راه اندازی این کسب و کار داشته باشند بایستی در راستای رسمیت بخشیدن به فعالیت تجاری خود، اقدام به نگارش بیزینس پلن نمایند تا به واسطه آن بتوانند یک سری از مجوزهای ضروری را دریافت کرده و در صورت نیاز به تامین سرمایه نیز از بانک ها و موسسات مالی، درخواست وام و تسهیلات نمایند. علاوه بر این موارد، مطالعه طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید کفش می تواند سرمایه گذاران را با پیش نیازهای ضروری این طرح نیز آشنا کرده و به واسطه ارائه برآوردهای مالی، برآورد خوبی از میزان سودآوری و بازگشت سرمایه اولیه را در اختیار آنها قرار دهد.

خط تولید کفش

سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث کارگاه تولید کفش

کسب و کار تولید کفش نیز همانند بیشتر فعالیت های صنعتی و تولیدی، نیازمند سرمایه اولیه می باشد. این سرمایه اولیه در مرحله اول صرف تملیک یک مکان برای راه اندازی کارگاه و همچنین خریداری ماشین آلات و تجهیزات می گردد. این تجهیزات شامل چرخ، دستگاه برش، پرس و … هستند. به غیر از این موارد، هزینه های دیگری نیز وجود دارند که شامل خرید مواد اولیه، هزینه های مربوط به استخدام و آموزش منابع انسانی، هزینه های مربوط به انرژی (آب، برق و گاز کارگاه)، هزینه های مربوط به تعمیرات و نگهداری ماشین آلات، مدلسازی و طراحی اولیه کفش و … می شوند. مطمئنا میزان سرمایه اولیه می تواند میزان ظرفیت تولیدی در هر سال و نهایتا سودآوری را مشخص نماید.

لازم به ذکر است که قیمت ماشین آلات و همچنین مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه انواع کفش، مبلغ ثابتی نیست و با توجه به وجود تورم در کشور، هر روز تغییر می کند، در نتیجه برای دریافت اعداد دقیق، باید بیزینس پلن به روز مربوط به طرح، تهیه گردد. در این طرح توجیهی، تمامی پیش نیازهای مربوط به راه اندازی از هزینه های اخذ مجوز گرفته تا هزینه های مربوط به حمل و نقل، به همراه جزئیات دقیق، مشخص شده اند تا کارآفرین بتواند به واسطه مطالعه آن، برآورد بسیار دقیقی از میزان سرمایه اولیه ثابت برای شروع طرح را در دست داشته باشد.

کارگاه تولید کفش

برآورد میزان سود تولید کفش

تولید کفش از جمله کسب و کارهای بسیار سودآور است البته به شرطی که یک سری ضروریات، رعایت گردند و کسب و کار بر پایه یک برنامه ریزی و سیاست گذاری اصولی پیش رود. لازم به ذکر است که میزان سود دقیقی را نمی توان برای این کسب و کار مشخص کرد و سود نهایی بستگی به عوامل متعددی از جمله ظرفیت تولید سالیانه، قیمت تمام شده کالا، بازارهای هدف مورد نظر و … دارد. با این حال می توان گفت که بازده داخلی این کسب و کار نیز عدد قابل قبول و توجیه پذیری از نظر اقتصادی می باشد. در این طرح توجیهی، برآورد سود با در نظر گرفتن میزان دقیق سرمایه اولیه، انجام شده و یکی از مهمترین بخش های مربوط به محاسبات شاخص های مالی و اقتصادی می باشد.

یکی از موارد بسیار مهمی که بهتر است تا در همین بخش به آن اشاره کنیم، طراحی اولیه کفش می باشد. همانطور که عنوان شد، کفش نیز مانند بسیاری از کالاهای مورد نیاز همانند لباس، کلاه، کیف و … دستخوش مد بوده است. امروزه مردم تمایل دارند تا ظاهری منحصر به فرد در جامعه داشته باشند و به اصطلاح خوش پوش باشند، مخصوصاً جوانان. اینجاست که باید حساسیت بیشتری در مورد طراحی اولیه داشت و از معیارهای جهانی در طراحی نیز غافل نشد. در کنار مساله زیبایی کفش، باید معیار راحتی را نیز در طراحی، در نظر گرفت. بسیاری از افراد از صبح تا شب، این کفش را خواهند پوشید و مطمئناً راحتی و اذیت نشدن پاهایشان در این کفش، بسیار مهم خواهد بود. همچنین همانطور که ذکر شد، کفش های مختلفی برای موقعیت های مختلف وجود دارند، از جمله کفش های ورزشی و همچنین کفش های رسمی و نیز بوت های مخصوص فصول سرد. در این راستا، فعالان این حوزه که مدل های مختلف کفش را برای کاربردهای مختلف طراحی و تولید نمایند، مطمئنا سهم بیشتری از بازار را نصیب خود خواهند کرد.

در ادامه باید عنوان کنیم که با وجود واحدهای تولیدی متعددی که در شهرها و کلان شهرهای مختلف ایران مشغول به فعالیت هستند، باید این حال نمی توانند تمام نیاز مردم کشور به انواع کفش ها را پوشش دهند. همین موضوع و بازار خوب این محصول نشان از توجیه پذیری اقتصادی بالای این محصول می باشد. حتی در این بین، تولیدکنندگانی که بتوانند محصولات باکیفیت تر و مناسب صادرات را تولید نمایند، می توانند بازارهای منطقه ای و کشورهای همسایه را نیز نصیب خود کنند. در کنار ذکر تمامی این موارد باید به وجود بازارهای رقابتی ناعادلانه یعنی واردات کالاهای چینی نیز اشاره کرد که معضلی برای تولیدکنندگان داخلی می باشد. عدم آشنایی با این بازار و همچنین عدم داشتن یک استراتژی بازاریابی دقیق می تواند سودآوری تولیدکنندگان را کاهش دهد. علیرغم وجود این مشکلات باید عنوان کنیم که تولید کفش، یکی از بهترین کسب و کارهایی است که هر سرمایه گذار علاقه مندی می تواند آن را تجربه نماید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی راه اندازی خط تولید کفش محاسبات مالی اجرای طرح محاسبه سرمایه ثابت مورد نیاز طرح سرمایه مورد نیاز جهت ابتیاع زمین سرمایه مورد نیاز جهت محوطه سازی سرمایه مورد نیاز جهت ساخت و ساز واحد تولید کفش سرمایه مورد نیاز جهت نصب و راه اندازی تاسیسات سرمایه مورد نیاز جهت تامین وسایل حمل و نقل کارگاهی و شهری سرمایه مورد نیاز جهت تامین وسایل اداری، آزمایشگاه و پشتیبانی سرمایه موردنیاز جهت تامین نصب و راه اندازی تجهیزات موردنیاز سرمایه مورد نیاز جهت خرید انشعابات موردنیاز هزینه های قبل از بهره برداری جمع­ بندی تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح هزینه­ های عملیاتی مورد نیاز طرح هزینه­ های سالانه حقوق و مزایایی سالانه کارکنان هزینه سالانه حاملهای انرژی و ارتباطات هزینه ­های سالانه استهلاک هزینه ­های سالانه نت هزینه ­های اداری و پشتیبانی و تبلیغات جمع­ بندی تعیین میزان هزینه­ های عملیاتی مورد نیاز اجرای طرح ميزان سرمايه در گردش هزینه ­های سالانه مورد نیاز جهت مواد اولیه جمع­ بندی و محاسبه سرمایه در گردش محاسبه سرمایه کل مورد نیاز طرح ارزش خدمات ارائه شده طرح متوسط ارزش سود خالص حاصله از ارائه خدمات طرح درطول یک سال کاری محاسبه سود ناخالص محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص متوسط مدت زمان برگشت سرمايه محاسبه و تعیین نقطه سربسر محاسبه هزینه ­های ثابت سالانه محاسبه هزینه­ های متغیر سالانه جمع ­بندی و محاسبه نقطه سربسر تجزیه و تحلیل شاخهای (نسبتهای) مالی طرح محاسبه شاخص­ های تصمیم­ گیری و تحلیل اقتصادی محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value (NPV) محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح محاسبه ارزش فعلی هزینه ­های طرح تولید کفش نحوه محاسبه مقدار NPV محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (NPV/I) محاسبه نرخ بازده داخلی (IRR) تحلیل حساسیت طرح جداول خلاصه اطلاعات طرح

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید انواع کفش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi