سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا با ظرفیت 80 تن

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی مرکز پرورش ماهی قزل آلا با ظرفیت 80 تن

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 22 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 22 سال تهیه : 1403
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
trout
قیمت دانلود :
246,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

قزل آلا گونه ‌ای از ماهیان آب شیرین متعلق به جنس ‌های Oncorhynchus، Salmo و Salvelinus هستند که همگی از زیرخانواده Salmoninae از خانواده Salmonidae می باشند. کلمه قزل آلا همچنین به عنوان بخشی از نام برخی از ماهی های غیر ماهی قزل آلا مانند Cynoscion nebulosus، ماهی خالدار یا قزل آلای خالدار استفاده می شود.

ماهی قزل آلا با ماهی آزاد (سالمون) و زغال (یا charr) ارتباط تنگاتنگی دارد: گونه هایی به نام ماهی آزاد و زغال در جنس ماهی یکسانی به نام قزل آلا (Oncorhynchus – ماهی آزاد و قزل آلای اقیانوس آرام، سالمو – ماهی آزاد اقیانوس اطلس و انواع قزل آلا، Salvelinus – char و قزل آلا) وجود دارد.

قزل آلای دریاچه ای و بیشتر ماهی های قزل آلای دیگر منحصراً در دریاچه ها و رودخانه های آب شیرین زندگی می کنند، در حالی که قزل آلاهای دیگری مانند قزل آلای رنگین کمان ساحلی وجود دارد که می تواند قبل از بازگشت به آب شیرین برای تخم ریزی، دو یا سه سال را در دریا سپری کند (که این عادت در ماهی سالمون رایج تر است). ماهی قطب شمال و ماهی قزل آلا جزئی از جنس char هستند. این ماهی منبع غذایی مهمی برای انسان و حیات وحش از جمله خرس قهوه ای، پرندگان شکاری مانند عقاب و سایر حیوانات می باشد. همچنین در دسته ماهی های روغنی طبقه بندی می شوند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا
ظرفیت: 80 تن در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 11 نفر
سرمایه ثابت طرح: 219180 میلیون ریال
سرمایه در گردش: 5165 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 225503 میلیون ریال
میزان زمین طرح: 2500 مترمربع
سود ناخالص سالیانه: 249600 میلیون ریال
سود خالص سالیانه: 164921 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: 1.16 سال
نقطه سر به سری: 16%
ارزش تجهیزات: 67410 میلیون ریال
ارزش کل حقوق و مزایای کارکنان: 38982 میلیون ریال

محاسبات طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا به ظرفیت 80 تن سایت فراپلن در قالب ورد (WORD) و PDF با دقیق ترین محاسبات انجام شده است که تصویر زیر به عنوان نمونه ای از این فایل است:

میزان سرمایه ثابت مورد نیاز برای پرورش ماهی قزل آلا

راه اندازی یک کسب و کار پرورش جانوران، به ویژه پرورش ماهی، جنبه ای از بخش کشاورزی است که بدون توجه به موقعیت استخر ماهی، تا زمانی که جاده منتهی به مزرعه ماهی قابل دسترسی باشد، بهره وری بالایی دارد. به دلیل مزایایی که قزل آلا نسبت به اکثر گونه های ماهی دارد، پرداختن به پرورش ماهی قزل آلا، اقتصادی تر و سودآورتر است. قزل آلا نامی است که به چندین گونه از ماهیان آب شیرین یا روغنی در 3 جنس از 7 جنس زیرخانواده salmoninae داده شده است. در واقع، آن یک منبع غذایی مهم برای انسان و حیات وحش است و فقط به دلیل داشتن سطح بالایی از پروتئین در بازارهای ماهی، تقاضای زیادی دارد.

با افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای غذاهای دریایی، تولیدکنندگان شروع به تکیه بیشتر به آبزی پروری کرده اند و این موضوع را در کشورمان ایران نیز به وفور می بینیم. در واقع، بیشترین میزان غذاهای دریایی مصرف شده در سراسر جهان از فرآیندهای پرورش ماهی تأمین می شود و سودآوری بالایی را برای بهره برداران آن به همراه دارد.

پرورش ماهی قزل آلا

پرورش ماهی که به عنوان آبزی پروری نیز شناخته می شود، فرآیند پرورش ماهی یا صدف در یک محیط کنترل شده – معمولاً به عنوان منبع غذا می باشد. فعالان این حوزه می توانند از تعدادی زیستگاه مختلف از جمله حوضچه های مصنوعی، مخازن، و حتی آغل ها در بدنه های طبیعی آب مانند رودخانه ها و نهرها استفاده کنند. پرورش دهندگان ماهی همچنین می توانند غذاهای دریایی را با قیمت مناسب تری عرضه کنند که به آنها امکان می دهد تا تعداد بیشتری را به افراد بیشتری بفروشند.

در پرورش ماهی قزل آلا، ماهی ها از مرحله تخم ریزی، که چرخه تولید مثل طبیعی آنهاست، عبور نمی کنند. در عوض، پرورش دهندگان ماهی می توانند با برداشتن تخمک و اسپرم، ماهی را به طور مصنوعی تکثیر کنند. این فرآیند را می توان بدون آسیب رساندن به ماهی انجام داد و به پرورش دهنده امکان می دهد تا بهترین ذخایر پرورشی خود را در طول فصل های مختلف حفظ کند.

پرورش دهندگان قزل آلا بزرگ ترین و سالم ترین ماهی ها را انتخاب می کنند و آنها را به عنوان مولد یا ماهی که برای تولید نوزاد استفاده می شوند، نگهداری می کنند. پرورش دهندگان شکم ماهی ماده را ماساژ می دهند تا تخم ها را خارج کنند و از همین فرآیند برای برداشتن اسپرم (یا میلت) از ماهی نر استفاده می کنند. سپس میلت چند نر را با تخم های ماده مخلوط کرده و آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا تخم ها به مرحله چشم دار شدن برسند.

تخم های چشم دار از رشد لارو ماهی، چشم های قابل مشاهده ای بوجود می آورند. هنگامی که تخم ها به این مرحله رسید، پرورش دهندگان قزل آلا آنها را در سینی جوجه کشی قرار می دهند یا به سایر پرورش دهندگان ماهی می فروشند. سپس ماهی های جوان را با رشد و افزایش سن به مخازن به تدریج بزرگتر منتقل می کنند. زمانی که ماهی به دو سالگی رسید، آماده فروش است.

اکثر فعالیت های پرورش ماهی قزل آلا، ماهی های خود را به رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی می فروشند. می توان انواع مختلفی از ماهی قزل آلا را خرید و فروش کرد، از جمله ماهی کامل، فیله های استخوانی، فیله های بدون استخوان، کنسرو شده یا دودی.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا با ظرفیت 80 تن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 6 =

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi